Ahojte už zopár rokov mám cd hru the sims 2 a chcem si ju znova naištalovať mám cd aj obal ale manuál nie kde sa práve nachádza aktivačný kod..Už som hľadala na nete žiadny mi nefunguje.Nemáte niekto aktivačný kod prosím vás ?
" cd hru the sims 2 a chcem si ju znova naištalovať mám cd aj obal"
ok mas ozaj original co pochybujem zavolaj na support eagames tam pre slovakov robil kedysi kamarat teraz robi iny znamy ochotne ti s tymto poriadia snad nechces upirateny kod
pred rokom som instaloval sims 2 so vsetkymi doplnkami a vsetko som stiahol z uloz.to ci takeho niecoho a crakol som to.Bolo to sialene mnozstvo cd ciek a viem že som tam niečo upravoval lebo program sa sam napajal na net a kontroloval pravost systemu a niektore veci som vymazaval ale viem ze to slape. Mam aj sims 3 -- ale ten je omnoho komplikovanejsi a tam si vyrobca vymyslel nejaky system ORIGIN ci tak nejako ktory kontroluje pravost instalacie a ako bonus vas spehuje a udaje o vasom vyhladavani predava dalsim spolocnostiam ktore vas potom zasypu reklamou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ok mas ozaj original co pochybujem zavolaj na support eagames tam pre slovakov robil kedysi kamarat teraz robi iny znamy ochotne ti s tymto poriadia snad nechces upirateny kod