hrajem to dlhšie, a viem ako sa sťahujú tie veci, len mi nechcú ísť, nábytok mám stiahnutý a aj mi ide, ale keď stiahnem šaty a vlasy.. tak mi nechcú ísť, vôbec mi neukazuje, že ich v tej hre mám..
ked ti ide nabytok a nejdu vlasy tak neviem preco.. mozno mas stiahnute jednoducho nefungujuce, mne sa vecne polka "neoficialnych fan vlasov" ani neobjavila v hre, ale napriglad od peggy (velmi pekne veci, peggyzone.com) mi islo uplne vsetko.. asi si to extrahovala zo zip alebo rar kedze nabytok ide.. odkial stahujes tie vlasy?
sťahujem z hocikade, lianasims, .. oblečenie zo sims2fog, stylist sims, .. hocičo, kde niečo je, ale nič mi nejde.. netreba nejakú úpravu, kým mi to bude fungovať?? už mi z toho fatk hrabe..
alebo máš všetky tie disky? Lebo tam ti vypise ze pri tej veci ze nocny zivot potrebujes a nemas ho tak ti prosto nejde a skus stahuvat na www.modthesims.com je to tanm cool secko stiahnes aj kone aj veci vseliake aj auto ktore vyzera ako wc (potrebujes nocny zivot*
alebo si si rozbalila tie veci?rozbalit do suboru a das The sims a tam Downloader a do toho si te veci rozbalis alebo ked nemas tu zlozku downloader tak si ju musis vytvorit a dat do zlozky The sims 2
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a nič mi také nevypisuje, normálne sa mi zapína hra..
@malapohroma dobre, skúsim
@malapohroma dala som to do saved sims, ale aj tak to tam nie je..