Ahojte, vedel by mi tu niekto poradiť?
Ide o to, že mi na notebooku HP Compaq Presario nejde dobre hra The Sims 2.. vždy začne bežať ale po chvíli sa zasekne a už s tým nič nejde robiť.. veľmi by mi pomohli nejaké rady, čo robiť aby to išlo bez problémov
pokial mas staru tehlu, tak to nikdy nepojde dobre
(a nechce sa mi googlit parametre toho tvojho nb momentalne)
treba zhodit grafiku v hre - vsetko na najnizsie, vypnut zvuky (a nie stahovat hlasitost na pc, ale priamo vypnut zvuky v hre), popripade este vybrat na mensie rozlisenie (dajme tomu, ze mas 1366x768 a zhodis to na 640 x 480)
rovnako treba aj vycistit nb, ja ked som na to uz nemala naladu, tak som si bud zalozila novy prazdny ucet na pc a odtial hrala sims, islo to rychlejsie, alebo si rovno preinstalovala os, nech mam cisty nb.
no a neviem, ci mas dodatky, ale nejake treba tiez ozeliet a odinstalovat, ked hra ide prilis pomaly
@silviaaa nemam rad nazory typu ze to je pre male deti a podobne...ja mam skoro 28 a hravam...a poznam kopec styridsiatnikov co hravaju...ved co je na tom?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
(a nechce sa mi googlit parametre toho tvojho nb momentalne)
treba zhodit grafiku v hre - vsetko na najnizsie, vypnut zvuky (a nie stahovat hlasitost na pc, ale priamo vypnut zvuky v hre), popripade este vybrat na mensie rozlisenie (dajme tomu, ze mas 1366x768 a zhodis to na 640 x 480)
rovnako treba aj vycistit nb, ja ked som na to uz nemala naladu, tak som si bud zalozila novy prazdny ucet na pc a odtial hrala sims, islo to rychlejsie, alebo si rovno preinstalovala os, nech mam cisty nb.
no a neviem, ci mas dodatky, ale nejake treba tiez ozeliet a odinstalovat, ked hra ide prilis pomaly
A inak k téme ja mam zase problém so Simsom že mi nejde nastaviť iné rozlíšenie než 800x600 tak to ani nebavím bo by mi oči dodrbalo