Ahoj,
kto hráte Sims 3 a tiež vám lezie na nervy, keď sa polka famílie odsťahuje(pričom ostane v rodokmeni a svieti tam živá a mladá aj po 3 generáciách neskôr...) sťahovali ste si módy na to, aby ste to stopli? Čítala som viaceré fóra, ale rada by som k
To sa da, ze sa sami odstahuju?
Inak sak v sims3 ti aj starnu ked sa odstahuju, to je super podla mna. Aj normalne sa dalej vyvijaju. Som raz dala vystahovat jednoho syna, ked odrastol lebo ma nebavil a chcela som hrat s tymi jeho rodicmi lebo boli vyskillovani uz a odrazu mal v rodokmeni sam so sebou decko. si asi adoptoval.
Oni sa odsťahujú svojvoľne, ak za nich práve nehráš. hráš napr. pre zmenu v inom dome. A necháš zapnutý story progression. To že sa odsťahujú do iného domu mi nevadí, mne sa sťahujú z mesta. Totálne out. A to by som rada stopla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Inak sak v sims3 ti aj starnu ked sa odstahuju, to je super podla mna. Aj normalne sa dalej vyvijaju. Som raz dala vystahovat jednoho syna, ked odrastol lebo ma nebavil a chcela som hrat s tymi jeho rodicmi lebo boli vyskillovani uz a odrazu mal v rodokmeni sam so sebou decko. si asi adoptoval.
btw to sa mi ani nestalo aby sa mi sami od seba odsťahovali