Teraz majú zľavy v mnohých obchodoch na túto hru, tak som si ju kúpila. Mám otázku. Chcem hru nainštalovať, ale stále ma okazuje na Origin, je nutné, sa tam registrovať, aby mi hra išla, keď mám CDčko ?? Alebo sa ten krok dá nejakým spôsobom preskočiť ?
ano je to nutne. to ze mas cd neznamena ze mas original. takto to uz dlho nefunguje. potrebujes origin a pripojenie k netu aby si kru aktivovala. neda sa to nijak preskocit.
@kosmiklove no mám orginál CD, takež musím nainštalovať hej? Lebo pri dvojke som nemusela. Preto sa pýtam. Oki, a ešte otázka. Hru som si kúpila so sestrou, takže by sme ju radi hrali na dvoch PC, bude aj to problém, alebo sa dá v pohode nainštalovať do dvoch notebookov?
nepamatam sa uz ako fungovala dvojka ale je mozne tam to este treba nebolo.
a bude to problem. do dvoch notebookov to nedostanes. jedine ze by ste hrali pod jednym uctom.
tym padom ale neviem ci ked hra jedna bude moct hrat sucasne aj druha ale najskor asi nie. tak isto sa v origine synchronizuju ulozene pozicie takze neviem ci by ste si aj v tomto "nezavadzali"
@kosmiklove Aha, takže technicky môžeme hrať na jednom účte, hej? Aj ked v dvoch PC. Že nie naraz to nevadí, len som chcela vediet, či je to možné ďakujem za pomoc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a bude to problem. do dvoch notebookov to nedostanes. jedine ze by ste hrali pod jednym uctom.
tym padom ale neviem ci ked hra jedna bude moct hrat sucasne aj druha ale najskor asi nie. tak isto sa v origine synchronizuju ulozene pozicie takze neviem ci by ste si aj v tomto "nezavadzali"