ak ho chces legalne len kvoli tomu kodu ten sa da vygooglit. inak si ho kup nikdy nevies kedy budes preinstalovavat system alebo co cdcko ma nieco do seba
@petkacullen ani len to, policajtov vobec nezaujima ci mas stiahnuteho simsa alebo nie... ak to mas cracknute a nemas ea games downloader a nepripajas sa na net, tak ti na to nepride ani tvorca hry.. ak ano, maximalne ti zablokuje hranie...
ale ak sa tak velmi bojis, tak si kup v obchode za 30 eur... ja si radsej stiahnem a budem o 30 eur bohatsia
je to hlupost jak traky, warez fora su underground internetu, ti ziadnu dohodu s nikym nemaju...
sims 3 mam nainstalovane od kedy vyslo, co už je vyse roka, dokonca mam aj dodatok ambitions... ziadnu pokutu som nikdy neplatila a nic v pc (okrem operacneho systemu) nemam legalne
stahovat sa samozrejme da aj legalne.. ako priklad si zober taky steam... takze nechapem vyroky niektorych ze to nejde dohromady.
druha vec..Ked uz fakt nemas tych par eur aby si si kupila jedno dvd a stiahnes nelegalne toho simsa z nejakeho warez fora alebo torentu, to je jedno, ABSOLUTNE NIC TI NEHROZI.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale ak sa tak velmi bojis, tak si kup v obchode za 30 eur... ja si radsej stiahnem a budem o 30 eur bohatsia
sims 3 mam nainstalovane od kedy vyslo, co už je vyse roka, dokonca mam aj dodatok ambitions... ziadnu pokutu som nikdy neplatila a nic v pc (okrem operacneho systemu) nemam legalne
druha vec..Ked uz fakt nemas tych par eur aby si si kupila jedno dvd a stiahnes nelegalne toho simsa z nejakeho warez fora alebo torentu, to je jedno, ABSOLUTNE NIC TI NEHROZI.
A nechapem preco mate vsetci potrebu pisat o tom ze mate warez ako keby to niekoho zaujimalo ze ste taky super ze dokazete 3 krat kliknut a stahovat