pokial si to stiahla a má to tú typickú simsovskú ikonku, eln to rozklikni a nainštaluje sa ti to samé, prípadne to otvor a rozklikni... všetko je to vo formáte sims3pack, čo nie je z hladiska bezpečnosti práve najbezpečnejšie (vírusy, chyby jednotlivých downloadov, poškodenia hry apod.). ak to nefunguje bude problem bud medzi stoličkou a klavesnicou, alebo ten download je vadný celý a skús niečo iné. prípadne formát .package ale tam to je už zložitejšia inštalácia, ale každopádne tu máš návod: » simoradna.cz/viewtopic.php?f... ked tak sa na simoradnu zaregistruj a možeš sa opytat čokolvek, adminka (loverdag) je na TS3 expertka prípadne mi napíš do TS-ky Good luck
@moussinka už som na to došla...(je to rozpísané na tej stránke, len ja "mudra" som si to neprečítala) stačilo to dať do dowloadov s simse a potom cez spúšťaľ nainštalovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty