Napadlo ma, ako mozu byt ludia stastni, ze isty Maxis / Electronic Arts, zastupeny ludmi okolo pripravy tejto The Sims, vytvoril zaujimavy vytvor. (a este stale vydavaju nove verzie a DATADISKY..a tak).
Ja som tiez par dni hral jednotku. A s postupom casu si stale viac a viac uvedomujem, ze to bolo dost realisticke. Ked som na intraku a mam tu napriklad po izbe spinave taniere, tak ma to moc netesi. To iste - plny kos, bordel na posteli, hlad, smad, nedostatok spanku. Dobre to spravili. A aj tie socialne vztahy. Ked nezavolas dlho kamaratovi, tak vztah moze ochladnut a ttak
ja som hrala jednotku..aj dvojku u kamosky je to fajn len nemaju ti ludia cas na zabavu bo ich treba vzdy len krmit kupat a potom idu spat a to dookola mohli to urobit nejak tak aby cas plynul trochu pomalsie
Mňa na tej hre najviac baví stavanie domov a to, že si izby môžem zariadiť ako ja chcem. Podľa mňa je to skvelá hra aj keď má nejaké nedostatky. Hlavne ten čas.
Podla mna su aj lepsie hry.Napríklad Call of Duty .To sranda.Ale podla mna virtualny zivot hrat je onicom,Najprv by sme mohli zit ako ludia az potom hrat take hry.
aj podla mna to je super ta SIMS2 ale po case to uz zacina nudit...ale straaasne ma stwe ze sa nedaju najskor stawat domy a zewraj k tomu je potrebne neake dalsie cd.....to ma faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakt stweeeee.....
no sak najskor mas tie 4cd-instalacne a potom zistis ze tam nejdu stawat domy(cely rezim stawania nejde)....som sa veeela ludi uz na to pytala a ani im to najskor neslo....a zistila som ze k tomu treba dalsie cd.....o tom newies?...ale to cd esteee staaale nemam.....ale uz par ludi mi ho slubilo....
ja som a navzdy ostanem verny spolocnosti blizzard kazda hra ktoru zatial spravili je trhak aj ked word of warcraft neviem preco ma az tak nebavi serte na sims a hrajte star craft
To boli časy keď som pri jednotke sedávala 25 hodín denne ale ako prišla dvojka + datadisky už ma to čoraz menej a menej bavilo a už to nehrám Ale je to vcelku vymakaná hra..len je tam dosť nedostatkov
No pre tych co tu pisali par mesiacov dozadu a NESLI IM STAVAT DOMY, tak to bude preto, ze ste tu hru mali napalenu spolu s blbym CRACKOM. Takze, bud si budete musiet kupit originalnu hru alebo stiahnut crack s ktorym budete moct domy stavat. Ja mam napalenu a stavat domy mi islo .
no ani mne najskor nesli stavat tie domy lebo som mala demo....a potom som si zohnala plnu hru aaaaaa strasne ma to bavilo oproti jednotke to bolo ovela lepsie, realistickejsie....len moj uzasny ocinko tu hru vymazal...a teraz ju nikde nemozem zohnat fnuk fnuk
Ja som mala strááášne rada sims, ale potom som to vymazala, lebo prišlo to velkee sims2, teraz mám aj univerzitu a nightlife, takmer som mala open for bussines, ale nedalo sa naistailovať a na vianoce dostanem pets na ktory sa straaaaasne teším. A pravdou je, že stále ku koncu ma to prestáva baviť a ked pride nový datadisk, všetko možné skúšam a ták... a potom ma to znova unudí a už mám rekord - dva mesiace som to nehrala
no podla mna je to genialna hra...ale ako som si nainstalovala prvy dodatok mi to strasne blbne, ale neva...ked mam cas vzdy si zahram par minut
inak ake su seasons???to mi este chyba...teda aj Open for Business ale to len preto, zemi to nejde nainstalovat...inak ake mate skusenosti s obsahom stiahnutym z netu?lebo mi niekedy robi problemy, ze sa mi nechce zobrazit aj ked dam na zaciatku povolit....
inak ak mate nejake fajn tipy a podobne tak by ste sa s nimi mohli tiez podelit
PLs.....poradi mi neikto kde by som si aj na nete mohla zahrat tu hru..a aby som si ju le nenmohla kupovat....jooj prosim Vas velmi pkene...setkych...o njeaku tu stranku...prosim...
tu hru mam velmi rada..ale uz dost dlho sa snazim neco najst kde by som si ju mohla aj normalne zahrat..a ne kupit..pls newe niekto o tom na akej stranke by som si ju zahralaa...a keby nieco mozte my napisat aj na pokec nick mam 7MIMINA77
ja som hrala jednotku ked som mala 10 asi 3 roky ale uz ma to prestalo bavit... ale ziadna hra ma tak dlho nebavila a teraz om hrala dvojku a bavilo ma to asi iba mesiac .. ale inac je to skvele ovela lepsie ako 1
Ja to hrávam...mesiac..potom tri mesiace nie...2 mesiace..a takto..hrávam hrávam..potom tyzden nie,neťahá ma to..potom sa raz nudím,spustím,a zas som do toho zažratá...len je blbé,že každý datadisk je o niečo lepší,a každý mať...za každý dať takmer tisícku..neviem..pár ich mám,ale .. a teraz sa teším na trojku ..a ešte si pamatam..ked som tak strašne chcela vedieť robiť to krásne oblečenie a tak..len doteraz mi to stále nejak nejde
the sims 2 je ta naj hra aku poznam......ece ze sparavil maxis aj dodatky inak by som zosalael ha hodil simsa do kosa takze....mam vsetky dodatky a chybaju mi 4 kupim si ich......ece ze vimyslel aj the sims 3 leboa j tu mam a je to omnoho lepse nez dvojka ale aj dovojka dponrea.........skoda ze aj k trrojke neni dodatok.....lenze dodatok k 3 nemoze byt lebo to je vlastne cele zdrnutie 2 takze.....ufff lepsu hru nepoznam cmuq......!
@mielikki Ja už som prišiel na to, na čo narážaš! Ako v Rrrrrr! (čo koľko r tam je) našli tú zavraždenú a uvažovali, čo sa jej stalo. "Zemřela stářím." "Táák mladá.."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
50 000 KORUN(tych co su v hre):CTRL+SHIFT+C Mothrlode.........
odporucam vam,zohnat si SIMS2,PRETOZE JE TO FAKT SUPER SRANDA.
Krasavica kod môžem napisať až zajtra
inak ake su seasons???to mi este chyba...teda aj Open for Business ale to len preto, zemi to nejde nainstalovat...inak ake mate skusenosti s obsahom stiahnutym z netu?lebo mi niekedy robi problemy, ze sa mi nechce zobrazit aj ked dam na zaciatku povolit....
inak ak mate nejake fajn tipy a podobne tak by ste sa s nimi mohli tiez podelit
diky
A inak, hľa, jedna z najstarších diskusií tu (a najstaršia taká, ku ktorej sa dalo vyjadriť