uplne najviac sa tesim.. mam taky pocit ze urobia nieco 100krat horsie ako v komixe
koment k season finale od jedneho z tvorcov "Negan will destroy the internet"
@Cabicabi niekedy to Kirkman s Gimplom trochu preženú so svojimi vyjadreniami ale verím, že toto finále bude ozaj pecka. Ja len dúfam, že to neskončí ako cliffhanger... to je to najhoršie, čo by sa mohlo stať.
@kajcb to si pis ze to skonci riadnym cliffhangerom.. to by potom nebolo ono keby cloveka nenamotali hned na dalsiu seriu
a vobec by mi nevadilo ak by sa stalo aj to co v komixe, G. nejako zmakol a uz mi tam prekaza
@Cabicabi ja si tiež myslím, že to tak skončí a zdieľam tvoj názor, síce by ma dostala každá smrť, hlavne ak by to bol niekto z Atlanta 5, ale kebyže to schytá Glenn, dostalo by ma to najmenej...som veľmi veľmi zvedavá a potom zas čakať do októbra
alebo da dole Glenna a kludne aj niekoho dalsieho, to by ma tiez neprekvapilo
kks, ale ked spravia taky cliffhanger ze Negan sa zazenie palkou a zrazu tma a koniec serie, ze neukazu koho zabil tak to asi do oktobra nevydrzim
@Cabicabi Na youtube bolo audio (už ho zablokovali kvôli autorským právam a keď začal Negan hovoriť tú riekanku eenie meenie miney moe a nakonci niekoho vybral, mala som zimomriavky, bolo počuť strašný krik a plač a hlavne to, ako vraždil určite ho Jeffrey bohovo zahrá, on je skvelý herec..dokonca som čítala, že koniec by mohol byť očami toho, koho Negan zabije a celkom to do toho audia sedelo..a ak by to bolo tak, tiež by sme nevedeli kto to schytal.
@kajcb esteze som tu nahravku nepocul, nechcem si vyspoilerovat ani kusok /zajtra do vecera budem asi vsade povypinam internet /
idem si este raz trailer pozriet kde sa predstavi: Hi, I'm Negan. uz aj tie tri slova zneju zimomriavkovo
@Dreams155 Mne to všetko prišlo strašne ľúto, no keď som videla Ricka, aké mal zúfalstvo v očiach...fakt som skoro nedýchala pri tom konci chudák, uvedomoval si, že nič nemôže spraviť. Tí herci sú neskutoční !! A myslím si, že to schytal Glenn.
@kajcb kokoooos, nevravel som, že to bude takký cliffhanger? že tma a nevieš kto čo ?? a teraz čakaj na 7. sériu
ja som si posledných 20 minút musel niekoľkokrát stopnúť a rozdýchavať to
@Cabicabi joj, dalo sa to naozaj čakať ale tiež som to predýchavala, chúďa Maggie a vlastne všetci..najlepšie je, že ani samotní herci nevedia, kto zomrie aspoň teda Chandler/Carl to nevie => » twitter.com/chandlerriggs/s...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
koment k season finale od jedneho z tvorcov "Negan will destroy the internet"
a vobec by mi nevadilo ak by sa stalo aj to co v komixe, G. nejako zmakol a uz mi tam prekaza
kks, ale ked spravia taky cliffhanger ze Negan sa zazenie palkou a zrazu tma a koniec serie, ze neukazu koho zabil tak to asi do oktobra nevydrzim
idem si este raz trailer pozriet kde sa predstavi: Hi, I'm Negan. uz aj tie tri slova zneju zimomriavkovo
Online !
» www.klokan.tv/serialy/serial/...
ja som si posledných 20 minút musel niekoľkokrát stopnúť a rozdýchavať to