Čavte ľudia mňa by zaujímalo že či sa to ešte niekde na nete dá pozerať online.... Lebo na stránkach kde som zvykla pozerať seriály tak ma normálne jeblo že to nejde :/
To ešte niekto pozerá? Po druhej sérii, som to chtiac nechtiac musel ukončiť, veď je to stále o tom istom. Lepší je seriál Z Nation. Tam sa človek zabaví, ale je tam tá drama, ktorá je v TWD až prehnane
oproti komiksu to je horsie (hlavne to ako dokurvili Andreu) a je vidiet ze sa snazia naviazat naspat na komiks, co im moc nezavidim ked v tom narobili taky bordel
no uvidime ako sprznia Negana a Spasitelov... (ak sa tak daleko serial dostane)
posledná séria bola najnudnejšia asi (až na prvú časť), a najlepšia bola tá s guvernérom podľa mňa, tam to bolo aspon napínavé
inak je to asi najviac overated seriál aký poznám...pritom demencia postáv, ktorí sú asi úplne hluchí alebo čo keď sa za nimi čaptavým krokom blíži zombie a zahryzne sa im do ramena, nepozná hraníc
@t4pk4 sledujuserialy.cz
Tam mas asi 50 serialov vratane The Walking Dead online zadarmo a neobmedzene...
A vy ostatní ona sa nepýta na to čo hovoríte na TWD ale na to kde si ho môže pozrieť...
Mne sa ten seriál páči, príliš to domotávajú hej, ale oproti ostatným zombie pičovínám je toto asi najlepšie...
@vytvoreniestranky
Predtým som to sledovala tam ale nejak mi to nejde ..... a to už nejaký ten čas :/ ale posťahujem si to radšej lebo už ma to nebaví hľadať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Posledné asi 2 alebo 3 série sú perfektne len to s tým guvernérom posrali.
no uvidime ako sprznia Negana a Spasitelov... (ak sa tak daleko serial dostane)
inak je to asi najviac overated seriál aký poznám...pritom demencia postáv, ktorí sú asi úplne hluchí alebo čo keď sa za nimi čaptavým krokom blíži zombie a zahryzne sa im do ramena, nepozná hraníc
Tam mas asi 50 serialov vratane The Walking Dead online zadarmo a neobmedzene...
A vy ostatní ona sa nepýta na to čo hovoríte na TWD ale na to kde si ho môže pozrieť...
@vytvoreniestranky
Predtým som to sledovala tam ale nejak mi to nejde ..... a to už nejaký ten čas :/ ale posťahujem si to radšej lebo už ma to nebaví hľadať