Milujem milujem milujem ten serial!! tiez som poriadna fanatička bohuzial v mojom okolí to nikto nepozerá, marne som sa im snazila vysvetlit ze serial fakt nie je iba o zombikoch takze vzdy ked ma nejaka cast (nemilo) dostala, tak som sa s tym musela vyrovnavat sama haha ....a myslím si, že Negan zabil Glenna alebo Abrahama
Nepozeram, je to precenovane. Existuju lepsie serialy aby som stracal na tomto cas. Uz po prvej sezone som to ukoncil, lebo mi bolo jasne o com to cele bude:
poticka medzi postavami, napadnutie zombikmi, nejaka postava zomrie... a to iste dookola
@kajcb nieco mi hovor...ked zabili Beth tak som dva dni revala @Tommyhot viem, uz mam pozistovane vsetky konspiracie
...a inak, Fear The Walking Dead viete co je?
Od druhej série to išlo podľa mňa do stále väčších a väčších sračiek, vlastne ani neviem presne, kedy som to prestal pozerať, niekedy okolo 4.-5. série, teda 5. som asi len začal, neviem naozaj a asi ani nechcem vedieť
Pozerám, ale skôr už len zo zotrvačnosti, lebo na prvé dve série sa to vôbec nechytá, ale som zvedavý ...podľa komiksu to bol síce Glen, ale myslím, že tuto to on nebude. Rick to byť nemôže, takže ostáva Daryl (nebudem spoilerovať, aj keď je to len fáma), Abraham (môj tip, keďže to je niekto, kto zniesol a nedával najavo bolesť) alebo Eugene.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
poticka medzi postavami, napadnutie zombikmi, nejaka postava zomrie... a to iste dookola
@Tommyhot viem, uz mam pozistovane vsetky konspiracie
...a inak, Fear The Walking Dead viete co je?
Podla mna zomrela maggie nvm preco