Zdravim, chcela by som vediet vase nazory, resp. skusenosti s nejakou znackou thermo oblecenia. Alebo z akeho materialu by malo byt, nech ma co najlepsie vlastnosti. Dnes uz i v kauflande, lidli ci na jarmokoch predavaju kvazi thermo oblecenie, a neviem c
Moje prvé thermo tričko bolo Moira, úplne tenké, s krátkym rukávom... Mám ho asi 7 rokov a stále plní svoju funkciu
Neviem ti v tomto poradiť moc, že na čo sa zameriavať, lebo to vždy kupovala manka, ale rozhodne by som to hľadala skôr v športových obchodoch a tam ti oni aj poradia, že ktoré je dobré... Je ich viac typov, mama si raz kúpila nejaké, ktoré extrémne hrialo, a bola spotená jak sviňa skôr ako vôbec odišla z domu, takže si nechaj poradiť od predavačov, oni ti podľa toho, na čo ho chceš využívať ukážu, ktoré bude najlepšie
problem je ten ze v BB su ti predavaci nejaky vypatlany, bohvie kolky z nich su realne sportovci. Nevedeli rozdiely a vlastnosti jednotlivych materialov ani mi nic nevedeli odporucit tak to skusam takto. Polyester udrzuje teplotu no pot ti bude stekat po tele a rychlejsie tak nachladnes...jedine co mi poradili bolo kde sa co nachadza, bohvie mozno som si odchytila len nejakeho novacika...budem asi skusat hladat dalej, problem je len ten pomer ceny a kvality
Niekto by povedal, že ani intersport nie je bohviečo obchod, ak chceš niečo skutočne kvalitné, ale to len tak na okraj.
Ja som na sebe v živote žiadne termooblečenie nemal, viem ti len povedať, že značka devold je často spomínaná ako najrešpektovanejšia a záruka kvality, ale neviem, či ti to na niečo bude, keďže je to poväčšine drahé ako fras
Ale tak popozeraj si napríklad toto, čo by mohol byť celkom fajn kompromis pomerne vysokej kvality a ceny nie moc vzdialenej od ceny kadejakých šuntov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Neviem ti v tomto poradiť moc, že na čo sa zameriavať, lebo to vždy kupovala manka, ale rozhodne by som to hľadala skôr v športových obchodoch a tam ti oni aj poradia, že ktoré je dobré... Je ich viac typov, mama si raz kúpila nejaké, ktoré extrémne hrialo, a bola spotená jak sviňa skôr ako vôbec odišla z domu, takže si nechaj poradiť od predavačov, oni ti podľa toho, na čo ho chceš využívať ukážu, ktoré bude najlepšie
» www.outdoorforum.cz/viewtopic.php?f...
» www.outdoorforum.cz/viewtopic.php?f...
Niekto by povedal, že ani intersport nie je bohviečo obchod, ak chceš niečo skutočne kvalitné, ale to len tak na okraj.
Ja som na sebe v živote žiadne termooblečenie nemal, viem ti len povedať, že značka devold je často spomínaná ako najrešpektovanejšia a záruka kvality, ale neviem, či ti to na niečo bude, keďže je to poväčšine drahé ako fras
» www.zajo.net/sk/zajo/zeny/sp...