nie, ani neplanujem. len kazdy musi uznat, ze je viac ako pokrytecke to, ze ma kazdy o neho zaujem az po smrti. doteraz ho kazdy len odsudzoval a ZRAZU sa predavaju aj CDcka. a tak sa mi zda, ze filmom sa snazia vytrieskat z neho dalsie peniazky.
@hajzelbaba to je jasne, ze sa z toho snazia vytazit peniaze. to je vzdy tak. ale to preto, ze o to maju ludia zaujem. je blbe, ak ti, ktori nanho nadavali ho zrazu miluju, to je viac nez pokrytecke. ale su potom este dve skupiny: ti, ktori ho milovali este pred smrtou, ktorych ja osobne uplne uznavam a potom ti, ktori si ho poriadne vsimli az po smrti, ale nikdy nanho krive slovo nepovedali. tam sa radim aj ja. velmi ma stve, ze musel zomriet, aby som si ho vsimla a nie som na to hrda, ale to je sposobene hlavne tym, ze ked bol najuzasnejsi, najkrajsi a najvacsi v celom soubiznise a v celej hudbe, tak ja som este nebola ani na plane...jasne, ze produkoval dobru hudbu aj ked som uz bola na zive, ale to bolo este v mojim velmi skorych casoch. a odkedy som hudobne cinna (pocuvam hudbu), tak som nanho ziadne dobre slovo nepocula. ale ja som s tym nidky nesuhlasila a povazujem ho za Krala popu, ktorym opravnene je. a ked uz vyrobili drahy film o tom, co pre nas Jackson chystal, preco si to nepozriet? tesim sa na to a velmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
viem ze na tom zarabaju, lenze som rada ze ludom ukazu tie zabery...pretoze ja som to chcela vidiet...a je nas viac
ale je tu nova konspiracna teoria THIS IS NOT IT...najdite si to...uz neviem co si mam mysliet, ale myslim ze timto uz dobre drbe