na ustnu skusku to nikdy neskusaj, a to ti vravim dobre - nikdy. na pisomne zalezi podla predmetu - ak su v skuskovom obdobi tak sa tam oblec poloslusne - nemusis oblek ale nejake normalne nohavice a kosela. ak je pisomna na konci semestra (na poslednej hodine napriklad tak tam sa to moc neriesilo)
ja chodim na skusku zasadne neslusne obleceny a mam tazko v pici celu skolu a pride mi to uplne vtipne ze sa dnes tvarime jak sme spolocnost plna hodnot a moralky a jebneme sa na skusku v obleku lebo to je "slusne" ah boze. a este PRAF UK no tak to uz vobec nestoji za komentar
@chlorofyl suhlasim, ked Janko Cuper moze ucit na vysokej skole po vsetkom, co mal na rovasi, tak preco by som ja nemohol mat v pici nejaku formalnu stranku zivota
@random666 hej, hej, presne, nepoviem do prace, tam reprezentujes tu firmu, ale tu su len skusajuci a nikto iny, ziadni z poprednych skol zo zahranicia ci prezident, ktory keby ma videli vo vsednom odeve, tak v tom okamihu zlomia palicu nado mnou je to pretvarka proste ked pojdem vo formalnom obleceni len preto, ze sa to asi ma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
na ustnu skusku to nikdy neskusaj, a to ti vravim dobre - nikdy. na pisomne zalezi podla predmetu - ak su v skuskovom obdobi tak sa tam oblec poloslusne - nemusis oblek ale nejake normalne nohavice a kosela. ak je pisomna na konci semestra (na poslednej hodine napriklad tak tam sa to moc neriesilo)
u nad nastastie neboli taki jebnuti a zakomplexovani profesori, ze by im vadili rifle na skuske. islo im o to, co vies