Tí čo už videli film Čierna labuť.....Aký máte naň názor??
Včera som ho pozerala do noci a musím povedať, že je to celkom fajn film......avšak, keď tam na ňu niečo vyskočilo al, pri iných častiach filmu (napr. keď si tam strhovala kožu z prsta, alebo keď tá Beth si začala štichať pilník do líca),,,,,mi srdce posk
nieco tak onicom som nevidel uz strasne dlho...za hodnotnejsi film povazujem uz aj..no neivme..priam vsetko..aj keby ze sa partia ludi rozhodne ze teraz zoberu kameru a idu tocit nejaky film kde hraju oni s maskou medveda a povedia ze to je napriklad survival horror ..
chcela som pri ňom zaspat, no mala som ho s titulkami a keď som sa zapozerala, tak sa nedalo nedopozerat to! stojí za pozretie aj ked miestami je to fakt psycho
Tento film patrí medzi filmy typu "mám tušák, že toto bude pecka" !..no a jj,bol ..veru, Darren Arnofsky sa opať "predviedol" a dokázal, že jeho meno právom nesie prívlastok "pán režisér"
bola som na ňom v kine .. ale súhlasím s @lussana .. nebolo to zlé ale zas videla som aj lepšie .. niektoré časti sa mi veľmi páčili ale neviem či by som si ho pozrela znovu .. asi skôr nie ako áno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ja neviem.
Veď ako OK film.
mne sa brutálne videl!
a zdal sa mi celkom fajn .