mate radi lyziarske?? s mojou triedou ideme zajtra uz druhy krat a ja sa straaasne tesim ked spominame na ten minuly, nikto nespomenie nic s lyzovanim, je to aj u vas tak? najvacsia zabava na je ubytovni
..kua..a my sme mali mat,minuly rok,a sme nesli,kvoli nizkemu zaujmu..svine..mali,sme ist tolki,kolki smer chceli..a,ee..ze vobec,sa nejde..to,sa asi moze,stat len na nasej ..bnutej,skole...krucii..
Ja som bol dvakrat, ako prvak, bo to bolo v plane v prvom rocniku a kedze lyzujem od 6 rokov, tak toto som si nemohol nechat ujst potom druhykrat v druhom rocniku s prvakmi, lebo sa nezaplnil pocet, tak brali aj z vyssich rocnikov
bola som na dvoch , jeden ked som mala 14-15, na Donovaloch.kks tam bolo uzasne!!!!! som riesila so spoluziakom co sa mi dlho pacil , prvy krat pila(ale len kusok)....uzasne tam bolo a tie noci kkssssssto by sa aj kniha o tom napisala :...
druhy pred rokom, tam mi chybal frajer ....v Hronci, slabsi kopec, ale inak ppc...tam som neriesila s nikym,som verna ...prvykrat som stala na boarde a boardovala sa moj zadocek jau ale islo mi to ceeelkom ale na tom prvom lyziarskom bola vacsia sranda....alebo na braneckom (pred rokom a pol, tiez Hronec...)
jaaaaaj na tie prve lyziarske nespominam moc dobre, to som nebol so svojou triedou nikoho som nepoznal, ale dalo sa potom ked som isiel s mojimi v tercii rped dvoma rokmi to bolo
a 8.2. odchadzam zasa este program musime vymysliet musim to nejako ukocikat ja, ako predseda
lyziarske zboznujem ..aa lyzovanie esste viac ..bol som len raz aj to az teraz co sme sli z gymka v prvom rocniku..no ale haluska bola riadna ..nebudem sa nejak extra rozpisovat ae na lyziarsky budem spominat isto az do smrti ..
boli sme na lyžiarskom tuším v 7. triede na ZŠ a bol to jeden z najlepších týždňov, aké som zažila
ubytovňa, v ktorej sa promenádovali šváby, sprchy bez teplej vody, búda na svahu, do ktorej všetci narážali, zlomené lyže a končatiny, vpád mojej najlepšej kamošky medzi stromy a následné 15 minútové vyslobodzovanie... no veru, pekne bolo
len škoda, že zo strednej nás nechcú nikam vziať
ja zbožňujem lyžovačky!! bola som už 2x a vždy bola haluz na základnej sme chodili na Kokavu...Chata Hámor možno tam už niekto bol...varili tam hrozne si pamätám ako sme sa na svahu napchávali hranolkami a hotdogmi aby sme neboli hladní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@ 2 ale sak to je jedno...lyzovat sa naucite, majte ich v pazi...ide o zabavu
@ 3 tak to je fakt dost blbe...
@ a sak tam sa nechodi s triednou ..teda nevem jako je to u vas...
juch juch, sa tesim :
zboznujem skolske lyziarske!!!
bola som na dvoch , jeden ked som mala 14-15, na Donovaloch.kks tam bolo uzasne!!!!! som riesila so spoluziakom co sa mi dlho pacil , prvy krat pila(ale len kusok)....uzasne tam bolo a tie noci kkssssssto by sa aj kniha o tom napisala :...
druhy pred rokom, tam mi chybal frajer ....v Hronci, slabsi kopec, ale inak ppc...tam som neriesila s nikym,som verna ...prvykrat som stala na boarde a boardovala sa moj zadocek jau ale islo mi to ceeelkom ale na tom prvom lyziarskom bola vacsia sranda....alebo na braneckom (pred rokom a pol, tiez Hronec...)
a 8.2. odchadzam zasa este program musime vymysliet musim to nejako ukocikat ja, ako predseda
Och lyžiaráááák chcem ísť späť. Perfetné super dokonalé to bolo
jááj dlho by som mohla rozprávať
ked si spomeniem na všetky tie zážitky.. až sa mi nechce uveriť že to je už dva rokz preč. Jeden z najlepších týždňov v živote
Prvý krát sme boli na Regetovke a druhý (Litmanová+Vyšné Ružbachy)sme lyžovali asi raz lebo priemerná teplota na Slovensku bola 16 stupňov
ubytovňa, v ktorej sa promenádovali šváby, sprchy bez teplej vody, búda na svahu, do ktorej všetci narážali, zlomené lyže a končatiny, vpád mojej najlepšej kamošky medzi stromy a následné 15 minútové vyslobodzovanie... no veru, pekne bolo
len škoda, že zo strednej nás nechcú nikam vziať