potrebovala by som čas...veľa času, aby som aspoň potlačila to, čo cítim a dokázala sa správať racionálne...ak by to bol s vedomím, že je šťastný, tak by to šlo ľahšie...
avšak, keby mi krachlo to, čo mám momentálne, neviem, či by som sa z toho pozbierala, možno navonok áno, ale vo vnútri by ma to rozožieralo asi navždy, lebo som naozaj našla to, čo som nájsť chcela...čiže, v tomto prípade by som sa s ním nemohla stretávať ani ako kamarátka, lebo by mi to nestačilo...nedokázala by som si to odopriať....
myslíš si,že ak by si ho nemilovala takto ale "menej" tak by si si vystačila aj iba s kamarátským vzťahom ? Teda môže to fungovať na tomto princípe ,že ak ho nemiluješ dostatočne tak ti úplne stačí po rozchode kamaratsvo a netreba sa od neho úplne vzdialiť ?
nikdy sme sa nerozisli v "dobrom" a nemam so ziadnou ex kontakt...lahsie sa zabudalo a spamatavalo...mozno by som teraz ten kontakt uz zvladol...ale naco zbytocne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
avšak, keby mi krachlo to, čo mám momentálne, neviem, či by som sa z toho pozbierala, možno navonok áno, ale vo vnútri by ma to rozožieralo asi navždy, lebo som naozaj našla to, čo som nájsť chcela...čiže, v tomto prípade by som sa s ním nemohla stretávať ani ako kamarátka, lebo by mi to nestačilo...nedokázala by som si to odopriať....
na svete su aspon 3 miliardy ludi s ktorymi by som si aspon jazykovo porozumela a mozem mat znamosti kolko chcem
Ale s ostatnymi sa rozpravat nechcem, je mi to proste cudne, aj ked s niektorymi by sme mohli byt kamarati akoze.
Nevyhýbam sa im,ale ani nevyhľadávam ich spoločnosť.
zabudni.