Myslím tým samozrejme ľudí vo veku našich rodičov, pre ktorých sú tie relácie robené. Celkom mi lezie na nervy už len to, že akákoľvek relácia to je, stále vidím tých istých hercov, hostí a porotcov, účinkujúcich atď.
Ja pozerám dosť súťaží a zábavných relácii, či už Milujem Slovensko, Čo ja viem, Duel, 5 proti 5, Inkognito, AZ kvíz, zo sitkomov som mal rád asi len Susedov
Však keď nemáš čo kritizovať tak uvidíš aké je to vhodné a zábavné tie sitkomy btw Duel a Marcina v noci tiež môžem alebo Lasicu v Takí sme boli... stará som
Ja neviem ale zajebavat sa na Birdzi mi nepride zrovna ako natolo vznesena intelektualna cinnost aby si sa mohol pozerat zhora na ludi co sleduju slvoensku televiznu tvorbu.
skor je smutne, ze tieto kadejake sitcomy, reality ako Farma a vseobecne kktiny pozera s oblubou aj kopa mladych ludi resp. mladez... a nedavno som na nete videl cast Pumpy... tak to uz je iny kanál... pritom kope mladeze sa to paci...
@mnichovcan no však dneska to zrejme poobede budú tiež opakovať na tom kanály. To som ja len tak včera prepínal z nudy, však nič také ani nešlo a ani tam nejde, žiaden dobrý film iba nejaké béčkové, céčkové o ničom a popritom prepínaní kukám, že to Habera tam koncert nejaký má, tak som to nechal. Inak by som to prepol zas až na tie programy dokumentárne, ktoré zvyčajne sledujem. To bol nejaký koncert na Pasienkoch údajne z roku 1991, keď som kukal info, a hral len pesničky, čo vydal do toho roku. Ale spieval pomerne dobre.
Inak ja slovenské sitkomy čo idú v telke neznášam, jedine tiež tých Susedov pozriem, no už to nie je ono a keď začínali boli lepší.
Z českých a SK sitcomov sa mi velmi pacil len Comeback (odporúčam!) a celkom aj Mafstory, ostatne su katastrofa :/ Zo zabavnych show pozeram len Superstar a Talent, Krausa a velmi zriedkavo Inkognito. Všetko z toho na nete, lebo nemam TV.
"dnesni dospeli" pozeraju odpad lebo nevedia po anglicky, nepoznaju netflix, nevedia si stiahnut film a tak im vyhovuje pozerat SK televizie ktore im s radostou naserviruju kopec reklamy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Že si doma v pohodke sedkáš, pičuješ a čumíš doblba a ešte si s tým úplne stotožnený...
U nás doma ich nikto nikdy nepozeral
Inak ja slovenské sitkomy čo idú v telke neznášam, jedine tiež tých Susedov pozriem, no už to nie je ono a keď začínali boli lepší.