ja neviem, ja sa teším na to, že som doma u našich konečne, mám potravu zadarmo, mixér, je tu sneh a príroda, možem lyžovať a chodiť do obľubeneho baru. ráta sa to za tešenie?
netesim sa vobec, nemam rada vianoce ... a naopak moj frajer vianoce zboznuje, v kuse pusta vianocne pesnicky, nuti ma pozerat lasku nebesku a ine filmy a proste no .. je to tazke toto obdobie pre mna
@zajkousko - ja napríklad verím, že BOH je mimozemšťan - len dúfam, že sa to ako viera počíta. Nie, že mi napíšeš, že som ateista, pretože viera je viera. Napríklad niekto verí v osud, reinkarnáciu, niekto dokonca verí, že tento svet sa ešte zmení k lepšiemu. Myslím si, že všetci ľudia sú veriaci, pretože každý niečomu verí
@zajkousko To, či sa niekto teší na Vianoce nemusí mať nič spoločné s vierovyznaním. Ale samozrejme, to niekto tak zaslepený vierou ako ty nemôže vidieť.
Mám teplý paplón a môžem dlho spať.
Máme veľa ovocia. (mňaaam ).
Tááá to je asi všetko.
Inak nenávidím v tomto období rádio express viac, než zvyčajne, ale tak nevypnem rodičom, bo ma zabijúú, eeešte že som zakuklená v izbe a na plné pecky úplne iný odvar.
Ta čo ja viem, ta chýba mi frajer, nebude sex :/ to je smutné moc. :/ A že dostanem dúfam ponožky :3 - ak nie, tak nič no, ale ak áno, ta fasaaaa, bo ja milujem ponožky
Ináč sa teším len asi zato, že ma nejebú spolubývajúce, ale to nie je tešenie na Vianoce, ale na to, že ich neuvidím pár dní .
Ani neviem, čom reagujem, šak už ani na Birdz nechodím poriadne, ale tak musím dačo napísať no, lebo chcem.
nie, dôvod? Vianoce sú len dočasná pretvárka a obdarovávanie z povinnosti rodina, klídek, šalát pohodička...len škoda toľkej falošnosti...mám silnú alergiu
Nechápem ako sa niekt nemôže tešiť na Vianoce.. čo to s vami v poslednej dobe ľudia je???? Najkrajšie sviatky v roku, ktoré majú zbližovať a vy tak?? .. Nechápem všetkých, ktorí sa netešia na Vianoce... úprimne ale však samozrejme, že jediné čo vam chodí po rozume je opiť sa na Silvestra a nie prekazovať niekomu svoju existenciu za štedrovečerným stolom... jaký to je cynizmus na tomto svete už Už aby bol zajtrajšok Neskutočne sa teším a takto to bude snáď stále Viva La Vianoce A nech je každý taký happy ako ja
@sarita621 Vieš čo sa deje s Ľuďmi? Konečne začali chápať celí tento zvrátený princíp.. Už ich tá pretvárka a materializmus začína poriadne nasierať... V tento jeden skurvený deň sú odrazu všetci na seba dobrý a potom nech sa po zvyšok roka žerú ako psy... Normálne ja v tomto nevidím dôvod na radosť a s čoho by som sa mal tešiť že nejaký blbečkovci doteraz veria že sa vtedy narodil ten nejaký žiďák uprostred púšte a doteraz mi nevedia vysvetliť akú súvislosť má maštaľ uprostred púšte z ihličnatým stromom z ruskej Tajgy... Pritom sa jedná o pohanský sviatok zimného slnovratu ale dilina doteraz budú veriť že to je ich originál šveto... Ešte raz mi niekto povie že sú to sviatky radosti a pokoja tak mu prdzigám...
@trash ak si myslíš, že chodím do kodtola tak sa mylíš Ja som zásadne proti všetkým pretvárkam a klamstvám, ale tak čo?? Nie každý sa neznáša celý rok, ako ty vravíš Všetkých ľudí, ktorých mám okolo mám najradšej na svete a ešte viac som happy, keď s nimi strávim Vianoce... ja za to nemôžem, že niektorí ľudia si nevedia prejavovať city za celý rok ani raz a keď ani na Vianoce, tak čo mám k tomu dodať?
@sarita621 A určite poznáš aj súvislosť medzi ihličnanom zo Sibira a maštaľou uprostred púšte lebo mnohý čo sa idú pre vianoce posrať mi to nevedeli do teraz vysvetliť...
Neteším sa vôbec, nie takmer vôbec.Darčeky som dostala už pred vianocami a poslúžili by ako solidné palivo. Lenže osoba, ktorá mi ich dala je so mnou v každodennom kontakte, takže predstierať,
že sa mi páčia musím aj tieto vianoce. Nie, nie som moc vyberavá ale knihou by určite nič nepokazila. Ona ale predviedla svoje "moderné" skilly v obliekaní...škoda reči.
Vianoce mám rada, a nejde mi o darčeky,ale o to,že mám čas na príbuzných,kedže inokedy som zaneprázdnená povinnosťami a preto nemám toľko času na nich.
A teším sa na "vianočné" filmy
Tešila by som sa, ak by som mala možnosť pár ľuďom zaželať šťastné sviatky, čo však nejako nevydalo a stále ma to trápi, a ak by som nemala taký hnusný pocit, že niektorí ľudia tu už ďalšie Vianoce nebudú...
@sarita621 S tým že sa mám isť učiť Históriu si ma pobavila veď je to môj koníček ľudia hovoria že som Encyklopédia na nohách čo sa týka Histórie... Ide o to že samotný vianočný stromček nemá žiadnú súvislosť s narodením Krista... Ježiš sa vtedy ani nenarodil len to pár idiotom do teraz nedošlo.. Vtedy sa oslavoval zimný slnovrat kedy je slnko počas zimného obdobia najvyššie na oblohe.. Germani osalvovali YULE Slovania zrod boha Koliadu... U germanov to bol aj Idol zvaný Banduin... A Keď ti už ide tak o tú atmosféru prečo sa nesnažíš aby si mala takú atmosféru ako cez vianoce celý rok? Či ti treba práve čakať do vianoc aby si si vychutnala takú atmosféru len jeden jediný deň? Nebuď smiešna...
@trash V tomto máš úplnú pravdu. Vianoce nie sú pôvodom sviatky narodenia Ježiša, ale ako už bolo spomínané - zimného slnovratu. » www.talkabout.sk/vianoce-nie-su-... v komentároch je presne vidieť, kto je zanietení, ba až fanatický kresťan, ktorý túto skutočnosť nevie prijať...
ja to viem, aj Boh na nebesiach to vie, a aj viem prečo je tomu tak...
a viem aj to, že svojími dehonestujúci výrokmi na Ježiša si píšeš svoj vlastný osud v Knihe života
spamätaj sa kým je čas, peklo je strašné miesto, horšie milionkrát ako tvoj terajší život
@trash tak obdivujem tú tvoju historickkú prednášku ja historiu velmi nevnímam... ale myslím všeobecne... jediné, čo ma kedy zaujímalo na dejepise bolo pár vojen... ale súvislosti ma nezaujímaju takže klobúk dole... no teším s na Vianoce preto, lebo to nie je deň ako každý iný... ja ti ten pocit neviem vysvetliť.. každy rok sa na Vianoce teším a stále z toho istého
@zajkousko Veď som sa spamätal a za to ďakujem svojej tvrdohlavosti že ma zo saláša vyviedla von a istému Vladkovi Laubertovi že mi lepšie otvoril oči preto mám aj taký názor...
@52 a reinkarnácia sa neviaže na vieru v Boha. a myslím si že každý človek niečomu verí , takže v tom prípade by ateista nebol nikto... no ale predsa sú takže tak..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Máme veľa ovocia. (mňaaam ).
Tááá to je asi všetko.
Inak nenávidím v tomto období rádio express viac, než zvyčajne, ale tak nevypnem rodičom, bo ma zabijúú, eeešte že som zakuklená v izbe a na plné pecky úplne iný odvar.
Ta čo ja viem, ta chýba mi frajer, nebude sex :/ to je smutné moc. :/ A že dostanem dúfam ponožky :3 - ak nie, tak nič no, ale ak áno, ta fasaaaa, bo ja milujem ponožky
Ináč sa teším len asi zato, že ma nejebú spolubývajúce, ale to nie je tešenie na Vianoce, ale na to, že ich neuvidím pár dní .
Ani neviem, čom reagujem, šak už ani na Birdz nechodím poriadne, ale tak musím dačo napísať no, lebo chcem.
budeme mať rybišku
že sa mi páčia musím aj tieto vianoce. Nie, nie som moc vyberavá ale knihou by určite nič nepokazila. Ona ale predviedla svoje "moderné" skilly v obliekaní...škoda reči.
každý bude mať vianoce také, ako si ich spraví....
kto chcé byť dobrý bude dobý nielen na sviatky, ale aj počas celého roka ....
kresťania vedia o čo kráči, tým netreba nič písať...
A teším sa na "vianočné" filmy
ale sa mi to prestáva dariť.
@zajkousko tak toto je jedna z mála vecí za ktoré svojim rodičom ďakujem - že mi nevymyli mozog
ja to viem, aj Boh na nebesiach to vie, a aj viem prečo je tomu tak...
a viem aj to, že svojími dehonestujúci výrokmi na Ježiša si píšeš svoj vlastný osud v Knihe života
spamätaj sa kým je čas, peklo je strašné miesto, horšie milionkrát ako tvoj terajší život
no tak sa ho drž, určite to spolu ďaleko dotiahnete.....