ja hudbu vnímam ako štyroch tmavovlasých mužov, sú oblečený v čiernobielom, stoja na čiernobielom pódiu a hrajú na čiernobiele nástroje, zatiaľ čo frontman spieva do čiernobieleho mikrofónu čiernobielu hudbu
vo vzduchu je dym z cigariet a celý obraz je akosi zrnitý
nope, vnímam hudbu zvukovo, ako frekvencie, ale ak už, tak je mi ten vnem bližší skôr... hmatovému (až na to že vnútri tela, v podstate). viem si to preniesť aj na farby, ale to už nie je prirodzené, na to sa musím sústrediť...
...(mokrý/suchý, "pásikavý" (tak toto už mi nikto neuverí, ale fakt! slight_smile:.... atď atď... proste... existuje hrozne veľa prídavných mien ktoré... svojim spôsobom presne opisujú pocit zo zvuku... a nie som v tom sám, keď sa rozprávam s kamošmi čo robia hudbu tak to normálne používame, a človek si môže aj na mieste "vymyslieť" hmatový opis nejakej vlastnosti zvuku, a ten druhý obvykle pochopí čo tým myslí, aj keď to počuje prvý raz...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Elektro vnímam ako keby sa mi mozog pozvracal, čiže vo farbách, ibaže sa tie farby navzájom neznášajú.
vo vzduchu je dym z cigariet a celý obraz je akosi zrnitý
zvuky majú svoju ...štruktúru, môže byť
široký/úzky | hladký/drsný | ostrý/tupý
...(mokrý/suchý, "pásikavý" (tak toto už mi nikto neuverí, ale fakt! slight_smile:.... atď atď... proste... existuje hrozne veľa prídavných mien ktoré... svojim spôsobom presne opisujú pocit zo zvuku... a nie som v tom sám, keď sa rozprávam s kamošmi čo robia hudbu tak to normálne používame, a človek si môže aj na mieste "vymyslieť" hmatový opis nejakej vlastnosti zvuku, a ten druhý obvykle pochopí čo tým myslí, aj keď to počuje prvý raz...