a neviem koľko bodov treba ale mňa isto vezmú lebo som stratila len 8bodov. teším! štúdium tam je môj sen! aj mama je na mňa hrdá lebo ona tam učí. hihi
fúha, tak to si naozaj dobrá. max. bolo 350 bodov...som zo seba dosť sklamaná, keďže som mala super známky na jednej z najťažších gymplov na slovensku...
@kikusinna kebyze povie nejake anglicke bilingvalne v Sucanoch tak to este vezmem, lebo to viem ze patri medzi jedno z najtazsich na SR urcite, ale ak nejake klasicke gymnazium , tie su vsetky rovnake, a super znamky na gymnaziu nieje teda fakt nic na enormne chvalenie sa
@iwusqaa kazdy rok beru iny pocet studentov, ale casto sa to pohybuje okolo 70-100 najlepsich a nakoniec to je tak, ze kolko ludi pride na zapis, tak tolko aj bude neskor celkovy pocet studentov v rocniku v mojom to bolo napriklad tak, ze som tam bol JA a 32 dalsich dievcat a v inych napriklad aj 67 ludi, ako sa podari
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a neviem koľko bodov treba ale mňa isto vezmú lebo som stratila len 8bodov. teším! štúdium tam je môj sen! aj mama je na mňa hrdá lebo ona tam učí. hihi
no ..som zvedava