Neviem čím to bude, ale zdá sa mi to už dosť neskoro na to aby som niekam vyrážala
Inak... ani sa mi nechcelo ísť do tej zimy, ani som nevedela o nejakej možnosti ako tráviť silvestra inej než že budem celý večer sedieť doma...
A navyše... brat odišiel do mesta, oco je chorý takže išiel spať dosť skoro a mamina by celý večer sedela sama v obývačke...
fuuu ja som v tej zime išla v noci pár minút a skoro som zamrzla vonku a to som bola dosť naobliekaná nechápem tých čo silvester trávili niekde v meste,vonku...
@26 no ja som mala dost ked som videla vo vleku strasne cool a in cajocky v letnych mini suknickach... ja som bola tiez naobliekana ako polarny badatel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ešte bude v meste kopa národa, tfuj tam ...
Zajtra bude asi eurodeň, konkrétne euroštvrtok ...
Inak... ani sa mi nechcelo ísť do tej zimy, ani som nevedela o nejakej možnosti ako tráviť silvestra inej než že budem celý večer sedieť doma...
A navyše... brat odišiel do mesta, oco je chorý takže išiel spať dosť skoro a mamina by celý večer sedela sama v obývačke...