Co si myslite o filmoch Tima Burtona? Podla mna on ma taky specificky styl a nie kazdemu sa paci....NApriklad vela ludi krtizovalo Corpse bride a inym sa zase pacila....Mne sa ako jeho filmy pacia.... PRe tych ktory nevedia okrem Corpse bride ma aj Alice
@16 presne.... ono ja mám z tých moderných burtnoviek pocit že dajme tam Deppa, bude to 3D, a bude to trhák, ani poriadnu myšlienku to nemusí mať (a treba povedať, že práve Alice bola pre mňa naozaj sklamaním- najlepšia tam bola aj tak mačka, Depp sa na ňu ani zďaľeka nehrabal)
pacia sa mi jeho filmy, suhlasim, ze ma velmi jedinecny styl, ked som ho este nepoznala a nevenovala pozornost filmom, ze kto ich toci, reziruje, hra tak ked som obcas zazrela daky film od neho, potom dalsi a dalsi, mali tolko specifickych prvkov, ze som zacala uvazovat ci nie su nahodou od toho isteho rezisera..a boli...no a najlepsia kombinacia filmu je burton/elfman/depp
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ešte aj Big Fish je fajn.
viete čo by som ho?
VIETE!
vždy si rada pozriem aj Beetlejuice a čo sa týka spolupráce s Deppom tak u mňa vyhráva Strihoruký Edward
(vlastne jediná jeho postava, ktorú mám rada je Victor z Corpse Bride... ale tam nehrá, tam len dabuje, takže to sa neráta
beetlejuice, to bolo niečo!!!
ale keď si spomeniem, akú traumu mi to v detstve spôsobilo... tomu hovorím zážitok. že na ten -pocit- nikdy nezabudnem.
tvou číši naplním, neboť vínem budu v poháru tvém.
Pamatuj, že má svíčka osvetlí ti cestu tmou.
Tímto prstenem tě žádám, abys byla mou...
to je najkrajší svadobný sľub aký som počula
a na jeho filmy som úplne namotaná asi vidieť
a najviac milujem tu specificku trojicu - tim burton - johnny depp - denny elfman (reziser, herec, skladatel)
Z Alice som z kina odchádzala s plačom, lebo sa mi to nepáčilo
Mŕtva nevesta bola fajn.
milujem od neho sleepy hollow, beetlejuice
no alica ma sklamala
a teraz si chcem pozrieť vincenta