eraser : ak chces vedet tak duran duran spolu s timbalandom a justinom timberlakom nahravali ich najnovsy album ak chces vedet zda sa ze dakto o tom nema ani potuchy a martina007 suhlasim ze duran duran su 4 eweer
No môj osobný názor na Timbalanda je nasledovný... takýto štýl aký robí on nepatrí medzi moje najobľúbenejšie štýly, ktoré by som dokázal počúvať od rána do večera bez toho, aby ma sem-tam nechytil infarkt. Avšak on ako producent a môžem povedať, že nielen raper ale aj spevák má jeden obrovský talent, ktorý ste si určite mohli všimnúť aj v minulosti (napr. spolupráca s Missy Elliott). A čo sa týka zmienenej spolupráce s kapelou OneRepublic, tak je pravda, že nebyť Timbalanda, tak si túto kapelku ani nevšimnem. Takže vďaka za to, že ju poznám patrí práve tomuto veľkému človeku
A inak neviem kto sa dostal k akej verzii jeho albumu Shock Value ale na tzv. deluxe version sa nachádza aj remix piesne The Way I Are, ktorý vyprodukovali práve OneRepublic
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ak si pozriete moj last.fm profil, asi nebudete potrebovat slovny opis mojej mienky na jeho tvorbu
» www.billboard.com/bbcom/news/arti...
dik za info, tesim sa na finalny produkt
A inak neviem kto sa dostal k akej verzii jeho albumu Shock Value ale na tzv. deluxe version sa nachádza aj remix piesne The Way I Are, ktorý vyprodukovali práve OneRepublic