POznám jednu babu je super proste uplne ma priťahuje/vala už od začiatku ....potom kino,von ..škola... všetko super až sa mi to nezadlo .. potom došlo na hudobný štýl a všetko sa nejako pokašlalo .. ako môžem chodiť s niekym kto počúva "scream" či ako sa
Takže som sa nejako netrafil :/ POznám jednu babu je super proste uplne ma priťahuje/vala už od začiatku ....potom kino,von ..škola... všetko super až sa mi to nezadlo .. potom došlo na hudobný štýl a všetko sa nejako pokašlalo .. ako môžem chodiť s niekym kto počúva "scream" či ako sa to píše ... :/
práve že ešte rozchod nieje ... teda sme spolu ale nejak sa to nezaškatuľkovalo takže technicky by to rozchod nebol ... ja len neviem či mám ísť dalej ... to by bolo potom horšie ...
nie nieje to tak .. proste je to dajme tomu dosť zásadna vec u mna aj u nej, a ja sa pýtam ked to bude zlé tak to bude len horšie ked sa to zadrhne niekde dalej .... a huddba je začiatok ... potom pokemoni, naruto ..... anime...
1. láskavo sa nauč tagovať, ak mi chceš niečo povedať
2. nepočúvam screamo, lebo je to kokotina urevaná, ale nikoho za to neodsudzujem a chodil som s babou, čo počúvala diskofílne kokotiny a prežil som v pohode
3. keď nevieš anglicky, tak sa nesnaž dávať cool názvy diskusiám
4. ak nerozoznáš somára od lamy, tak si na tom fakt zle -.-
inaak ked uz .. byt teou by som bola na nu hrda ze vie aspon trocha co je to umenie .. aa nepocuuwa vselijake elektricke zvuky cudesne fuj! ... ty asi pocuwas techno alebo nieco toho typu co? ... fuuh .. inak suhlasim s @48 ,... aa estee @49 ... aa je to super vec inak ... xP ...
ale poznám jedneho ne-me-no-va-né-ho birdzáka,čo nedokáže pochopiť,že počúvam aj hip-hop a dobre,že by ma za to neobesil. proste na hlavu! (aj ja teba peťo )
to je jebnute rozdelovanie ludi toto je to tak no ale nemalo by to tak byt nech si pocuva kdo co chce ! tak spolu nebudete chodit na koncerty napriklad no co je na tom take hrozne ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Choď do toho a skús to
ježiši kriste... kamarát počúva metal a jeho žena počúva disco a sú manželia.
1. láskavo sa nauč tagovať, ak mi chceš niečo povedať
2. nepočúvam screamo, lebo je to kokotina urevaná, ale nikoho za to neodsudzujem a chodil som s babou, čo počúvala diskofílne kokotiny a prežil som v pohode
3. keď nevieš anglicky, tak sa nesnaž dávať cool názvy diskusiám
4. ak nerozoznáš somára od lamy, tak si na tom fakt zle -.-
prosim ta rozid sa s nou a nemnoz sa lebo takych retardovanych ludi je na slovensku uz pozehnane
alebo to JE srnka?
ináč zabudol si na jedno
ale tak, niekto to zjavne nevie rozlíšiť
(ak chcete vedieť moju reakciu, stačí pozrieť @43
dofackaj sa.
ale poznám jedneho ne-me-no-va-né-ho birdzáka,čo nedokáže pochopiť,že počúvam aj hip-hop a dobre,že by ma za to neobesil. proste na hlavu! (aj ja teba peťo )
znalci hudby(ach)