Pospomínajte si na vaše dávne (resp. súčasné) časy telesnej výchovy na škole. Aký ste mali vzťah k tímovým športom (vybíjaná, hádzaná, basketbal, futbal, volejbal, atď)?
Patrili ste skôr medzi tie šikovné opory tímu, alebo ste boli za polená? Ocital
kedysi som vedel kotrmelce dozadu aj dopredu.. vyliezol som po tyci..
teraz? ani jedno ani druhe ba ani tretie =D
timove sporty je jedina vec, co ma na telesnej kedy bavilo.. len skoda, ze na nasej skole su tak tragicke podmienky na floorball alebo futbal.. ved uznaj.. na brankach nemam siete.. a hrat futbal na mimoriadne drsnom betone s loptou, co je vlastne balon a nie lopta..
ja som sa vždy cítila ako opora tímu (časy keď som hrávala hádzanú), a až neskôr som sa dozvedela, že ma dávali do hlavnej sedmičky len preto, lebo neboli iné hráčky. A keď som povedala tej sprostej trénerke, nech sa oholí pod pazuším, lebo smrdí, tak ma hrávať už vôbec nedávala.
inac tiez som to zabalil v poslednom rocniku a proste som si vybavil oslobodenie.. mat telesnu na zaciatku vyucovania alebo po 40 minutovej obednej prestavke je chore...
ja nie som nejako kolektívny športovec. preto mám radšej tenis, plávanie, beh a tak, kde si za prehru môžem jedine ja sám a nik po vás nebude vrieskať, že ste niečo skazili. ale kotrmelce, šplh, skok cez kozu, behy, skoky - tieto veci mi idú a mám ich veľmi rád (a vykonávam ich aj napriek tomu, že ich mám zakázané kvôli skolióze). a čo sa ostatného týka, futbal mi nejde nejako takže tam skôr medi poslednými ma vyberú ale za to, basketbal a volejbal tie mám rád a tam som často vybratý. ale naša škola nemá ani telocvičnu takže naše podmienky sú dosť oničom. a v podstate chlapcom v našej triede sa aj tak nechce nijako cvičiť a ešte k tomu máme flegmatického učiteľa, takže v pohode si zabúdame aj úbor.
Celkovo ma telesna nikdy nebavila. Sporty celkom v pohode . . . doteraz. Ale ked sa clovek da na nieco co uz dlho, alebo nikdy nerobil je to rovnak smatlave :p
my sme hrávali (ak sme vôbec raz za čas telesnú mali - ďakujeme pán profesor hlavne pre zábavu...volejbal alebo florbal...povedala by som, že som bola priemer...
Som športové poleno ...Ja neviem poriadne ani kotúľ vpred,kotúľ vzad a také veci som nikdy nevedela
Jediné tímové športy,čo ma bavia je basket a futbal.Na volejbale hrám s najväčšími polenami,basket detto, jedine futbal hrám s lepšími(občas ) O niečom to hovorí
Ale že si to ty, tak ti to vysvetlím z pohľadu osoby, ktorá nemá rada tímové športy, pretože nevie chytať loptu a má potom výčitky svedomia, že tímu kazí skóre.
Som človek, čo pokiaľ môže, vyhýba sa úrazom. Takže keď na mňa letí lopta, moja myseľ je nerozhodná, či uhýbať pred loptou aby ma netrafila, alebo ju chytať, lebo to je mojou úlohou Potom, samozrejme, nie je šanca, že by som loptu chytila
nenávidím telesnú, môj najneoblúbenejší predmet aj kvôli profesorovi,aj kvôli tomu že som na tímové športy ako futbal a floorball kripel jak hovado .. čo by som dal za to aby som mohol byť od telesnej oslobodený navždy ..
tak pri volejbale sme sa vždy smiali ako kone na našej neschopnosti, vo vybíjanej sme skoro nikdy ako trieda nedokázali poraziť béčkarky, basketbal končil vždy si škrabancami a modrinami, mali sme na sebe nechutné prepotené rozlišováky a nikomu sa nechcelo behať
čo sa týka futbalu, ten sme hrali len občas a vtedy sa na nás chalani vždy zabávali, lebo sme behali po ihrisku ako sliepky, smiali sme sa a nevedeli si zapamätať, na ktorú bránku útočíme.
a posledný tímový šport, ktorý sme prechovávali bol florbal, kde mi skoro vybili zuby hokejkou, zachránil mi ich strojček, čo som vtedy nosila, na ktorom som potom asi mesiac mala zachytenú časť spolužiačkinej hokejky
bol som futbalovým kapitánom, ostatné športy mi tiež išli nadpriemerne...skúšal som aj basketbal, ten mi tiež išiel, ale na jednom turnaji som sa cítil mimoriadne trápne Totiž hneď na úvod ma tréner poslal na rozkok a ten chalan oproti mne mal asi tak 2 metre. Keď rozhodca vyhodil loptu, vyskočil som zo všetkých síl, no on ani nevyskočil, len natiahol ruku a lopta bola jeho
nenavidela som timove sporty na telesnej!! na zakladke sme 9 rokov mali telesnu 3 krat do tyzdna a skoro kazdu hodinu hrali vybijanu, ktoru som nenavidela..vtedy som nemala ziadnu kondicku, bola som taka vysoka kostra s trciacimi rebrami, sama ruka, sama noha, ako sa hovori D tato hra mi vobec nesla, nebavila ma a kedze sme nemali sprchy, zvysok dna sprevadzal pach spotenych tiel...no a potom prisiel basketbal, ktory sme v juni hravali okolo 12 na priamom slnku, vdaka nasej milej ucitelke, ktora v tieni klebetila s kolegynami..a to bolo v obdobi, ked sa o pitny rezim vobec nedbal v skratke - cele to bolo priserne....ale hovori sa, ze co ta nezabije, to ta posilni D
my sme mali takého učiteľa, čo s nami nikdy nič hrať nechcel....a hoci hrám mizerne, väčšinou si ma vyberali medzi prvými, buď pre snahu, alebo sa jednoducho kamarátim so správnymi ľuďmi
nemozem povedat ze som antitalenna sporty,nevyberaju ma medzi posledmnimi skor medzi 1
ja chodim do becky je nas 24 aasi 5 znas su take antitalenty ked sme hrali proti nasim chlapcom do bolo dobre az na fauly lebo sme sa silami ako tak vyrovnali s deviatakmi bolo vyborne bo bola sranda ane fauly a teraz nas spojili s ackarkami co so uplne dreva ale naj sport na svete je florbal,futbal a hadzana hoc mame spoluhracky jake mame-kto z toho vyde je dobry= slight_smile:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
teraz? ani jedno ani druhe ba ani tretie =D
timove sporty je jedina vec, co ma na telesnej kedy bavilo.. len skoda, ze na nasej skole su tak tragicke podmienky na floorball alebo futbal.. ved uznaj.. na brankach nemam siete.. a hrat futbal na mimoriadne drsnom betone s loptou, co je vlastne balon a nie lopta..
..a pritom som to tak lúbila hrávať... :/
@soxinka hned som si spomenula na patresa, na teba, a na baby..
A všetko ma to bavilo ... A prehadzovanú už som dlho nehral
To chce potlesk za zrozumiteľnosť ...
Jediné tímové športy,čo ma bavia je basket a futbal.Na volejbale hrám s najväčšími polenami,basket detto, jedine futbal hrám s lepšími(občas ) O niečom to hovorí
Naozaj si zlý
Ale že si to ty, tak ti to vysvetlím z pohľadu osoby, ktorá nemá rada tímové športy, pretože nevie chytať loptu a má potom výčitky svedomia, že tímu kazí skóre.
Som človek, čo pokiaľ môže, vyhýba sa úrazom. Takže keď na mňa letí lopta, moja myseľ je nerozhodná, či uhýbať pred loptou aby ma netrafila, alebo ju chytať, lebo to je mojou úlohou Potom, samozrejme, nie je šanca, že by som loptu chytila
čo sa týka futbalu, ten sme hrali len občas a vtedy sa na nás chalani vždy zabávali, lebo sme behali po ihrisku ako sliepky, smiali sme sa a nevedeli si zapamätať, na ktorú bránku útočíme.
a posledný tímový šport, ktorý sme prechovávali bol florbal, kde mi skoro vybili zuby hokejkou, zachránil mi ich strojček, čo som vtedy nosila, na ktorom som potom asi mesiac mala zachytenú časť spolužiačkinej hokejky
ja chodim do becky je nas 24 aasi 5 znas su take antitalenty ked sme hrali proti nasim chlapcom do bolo dobre az na fauly lebo sme sa silami ako tak vyrovnali s deviatakmi bolo vyborne bo bola sranda ane fauly a teraz nas spojili s ackarkami co so uplne dreva ale naj sport na svete je florbal,futbal a hadzana hoc mame spoluhracky jake mame-kto z toho vyde je dobry= slight_smile: