v superstar sa mi zdala lepsia adela ale adely je uz tolko ze clovek raz otvori konzervu s tuniakom a vyskoci nanho adela o__O a to co predvadza v tej jej vychytenej show a vselikade inde je uz dobry fail
superstar som videla len párkrát ale viac sa mi ľúbila adela. Tina ma absolútne nebaví . Je humor ide úplne po mimo mňa a podľa mňa to zbytočne hrá na niečo čo nie je.
@jemino Pre to ze nerobi nic zasluzne , nema ziadny extra talent , v tychto casoch zaraba absolutne prehnane vzhladom na hodnotu jej prace , nezavidim jej , ale su ludia co potrebuju penaze a hentaka pica sa v nich topí , este niekde povie ze ma malo .
jednoznačne Tina , je mila, empaticka , taka zlata prirodzena ...nemusi za každu cenu vyznieť vtipne čo je veľké + podľa mňa ...nie jak adela , niekedy je skor trapna ako vtipna ...a oveľa lepšie sa mi pozera na tinu ...adela vyzera jak vešiak .....neda sa to takto porovnať , lebo tina nemoderovala .... to je tak nejako ...keď Tina bude mať namoderované toľko čo adela bude od nej 1000 x lepšia .... a čo sa týka tininych začiatkov ....samozrejme že ešte nemože byť top ...som zvedavy , či by adela dokázala zaspievať tak aby sa to aspoň trochu dalo počuvať , lebo tina určite moderuje tak že sa na to da v pohode aj pozerať aj počúvaŤ
@mumford ...rakovska bola pika ..sak ona nevedela co sa okolo nej robi ...rosnicka sa chcela dostat vyssie ale tak sa zrusila ze uz ani pocasie nebude robit ....krava
....take jak je ona mozu akurat tak kollarovi roztiahnut nozky a bude dobre
ja superstar uz nepozeram, ale ked som pozerala kastingy, tina sa mi tam vobec nehodila... je tam uplne ina, ako som si ju predstavovala. iny styl obliekania a aj prejavu alebo ako to mam povedat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
bolo by fajn nechať spevákov spevákmi, a moderátorov moderátormi...
....take jak je ona mozu akurat tak kollarovi roztiahnut nozky a bude dobre