Ahojte, nemám síce mŕtvolne bielu pokožku, ale z každého mejkapu mám najsvetlejší odtieň a vždy ztmavne a ide do červeno-oranžova, napríklad Loreal Trie Match - C2, Rimmel match perfection - 100.. Aký makeup používate vy+odtieň? Ďakujem
Ja nedám dopustiť na Vichy - Areateint pure, odtieň clair ivory, na leto ideálny, ľahký, vhodný najmä na suchú pokožku, z takých lacnejších je pre mňa jediný neoranžový Catrice - Nude Illusion, najbledší odtieň
Max Factor skin luminizer foundation a odtieň mam tuším 55ku a som tiež bledá, nemení farbu, drží za tú cenu super. » www.vivantis.sk/kozmetika/rozja...
» www.misshashop.cz/bb-kremy/missha...
tento ti isto nestmavne, este aj o odtien "tmavsi" (21) je stale velmi bledy, skor do ruzova, ale aj pre mrvoly v pohode
tiez mam svetlu plet a najviac mi vyhovuje dermacol cover odtien 210, je dost husty,staci ho malicko a kryje super, nie je ani drahy najprv sa zda ze ide tiez do takych oranzovych farieb ale ked sa poriadne roztrie tak vyzera prirodzene, niekedy ani nevidno ze nejaky makeup mam
ešte je jeden bledší ale my s kamoškou sme fakt bledé a vyhovuje nám 52 , 51 je až tak do biela, ale tak možno ti bude lepší majú aj púder k tomu. Myslím, že stojí asi 14 eur a keď je vo fann parfumérii týždeň so značkou bourjois tak je na to až 30 % zľava tak ja som si ho vždy vtedy kupovala
Aj púder je dobrý skoč do parfumérky nech ti dajú tester a doma vyskúšaj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
» www.vivantis.sk/kozmetika/rozja...
tento ti isto nestmavne, este aj o odtien "tmavsi" (21) je stale velmi bledy, skor do ruzova, ale aj pre mrvoly v pohode
č. 52
Aj púder je dobrý skoč do parfumérky nech ti dajú tester a doma vyskúšaj