@lovinme v každom väčšom nákupnom centre... bývajú drahšie... ale môžeš použiť aj olivový, alebo kokosový, ale ja mám najradšej tekvicový, lebo olivový premasťuje ak je ho veľa, vysušuje ak ho dáš na suché vlasy, kokosový by som povedala že je najlepší do korienkov, ale nutne môžeš použiť aj stolný olej
jj dlouhevlasy tam si to preštuduj inak tie domáce masky čo ti radili sú super, na rýchlu pomoc do rozprašovača kokosový olej a voda 1:1 a nastriekať na vlasy.. super je aj vajce a med alebo tá s jogurtom.
Buď robím to, že si do masky dám pár kvapiek oleja nechám pôsobiť a umyjem. Alebo si natriem ten olej na vlasy (väčšinou len na končeky ) nechám pôsobiť cez noc a ráno ho zmyjem
Kúpiš ho v DM nieje taký drahý, a pomáha viacej jak tie masky kondicionéry a ostatné pičoviny
Čo chladnička dá - cez oleje (kokosové, olivové, mandľové), med, smotana, pivo, banány. Zmiešaj to v ľubovoľnom pomere, hociktoré tieto veci a nechaj hocikoľko pôsobiť - a vlasy by mali byť ok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a celkovo súhlasím s popol
Buď robím to, že si do masky dám pár kvapiek oleja nechám pôsobiť a umyjem. Alebo si natriem ten olej na vlasy (väčšinou len na končeky ) nechám pôsobiť cez noc a ráno ho zmyjem
Kúpiš ho v DM nieje taký drahý, a pomáha viacej jak tie masky kondicionéry a ostatné pičoviny
a inak je dobrý
A je aj veľmi dobrý a nielen na vlasy. Pozri si na internete, myslím že ľutovať nebudeš