Jedna strela do mozgu, je to rýchle a ani to nebolí veľmi.
Ale inak jednoznačne skok z mrakodrapu, vždy som chcel vedieť aké to je dlho padať a by som aj šiel na nejaký z mojich naj mrakodrapov a by som si ich ešte pred tým pozrel.
Nieco radikalne co ti zaisti ze sa po smrti urcite este niekde nepreberies, napriklad v hrobe. Takze predavkovanie ajked je to bezbolestne je blbost, minimalne gulka do hlavy, pripadne cely zasobnik
Dam povedat aby zacali rozoberat sarkofag cernobylu.Je tam 100kg plutonia 1mg staci aby cloveka to zabilo.No chcem povedat ze by zomrelo 1OO milionov ludi najma slovensko
Kedysi existovala stranka so zaujimavymi sposobmi na zabitie. Mne v pamati ostal tento. Strcit do kazdej nosnej dierky ceruzku a udriet hlavou o stol.... vraj to funguje...
Kedysi som si robil .. em .. nazvime to prieskum na ne nete a po zvážení všetkých možných spôsobov... pokiaľ nemáš známeho lekára alebo dostatočné zručnosti na okrednutie lekárne tak ej to márny pokus ... lebo jediné rozumné riešenie je otrava liekmi .. je bezbolestná ...
ja by som chcela len k tym liekom, ze nie su lieky ako lieky zomret na dehydrataciu a uplne vysilenie od zvracania po tom, ako si zozral 3 pakle paralenu, nie ej ziadna slava, ale neico, co by ti zastavilo srdce, alebo naopak by ti ho tak rozbuchalo, az by ti odtrhlo chlopnu, to uz asi skor, aj ked ani to by smo nepovazala za zvlast rychly sposob
rada by som zomrela v spánku ale ani neviem prečo keby sa mam sama zabiť tak drbnúť si nožík do brucha...neviem prečo bolestivé je to všetko a tak ale i tak
Smrti sa nesmieme nikdy báť, je to jen náš pozemský rád. Nikto sa nás nepýtal, či narodiť sa chceme, nikto sa nespýta, či v onú chvíľu radi odídeme. Nikto nechce ísť preč, ale nevlastníme k "tomu" kľúč. Delíme sa na ľudí, čo jedine "tam" nádej svoju videli. Na druhej strane druhí ľudia sú a pomyslieť na "to" ani nemôžu. Len šťastie a večnosť nás tam čaká, len pred nami je dlhá cesta. Potom zrazu, z nášho okolia niekto odchádza a nás zatieni pocit, že "tam" nič nechýba. Ale to my nesmieme urobiť, ďalšiu bolesť okolo seba. Čakala by tam stena, ktorá nepustila by nás "cez". Musíme tu zostať, novú radosť si získať. Raz sa s nimi stretneme, však teraz inú možnosť nemáme. Všetko zdá sa mi teraz ako klam, na ktorý práve umieram. Ale osud má sa mnou iné plány, nepustí ma do večnej brány. Nechá ma si bolesť prežiť, tie nekonečné noci zažiť. Po tom všetkom silnejší sa stanem a prestanem žiť v onom klame. S blízkou smrťou sa vyrovnám, miesto v srdci a spomienky si ponechám. Radosť i smútok znovu zažijem, ešte tisíckrát sa zasmejem. Raz, iný život zasa budem žiť, za ním dostanem tú možnosť ísť. Ale teraz tu musím ešte byť, ďalej svojím životom bez neho ísť. Miesto svoje mi tam teraz držia, ale asi pohľad na mňa ho moc mrzí. Preto pre nich radovať sa musíme, veď pohľad "tam" zhora im kaziť nesmieme.
Predavkoval by som sa drogami. Nie je to najrychlejsi sposob ale urcite najprijemnejsi. Su totiz ludia ktory prezili pokus o samovrazdu skokom z vysky alebo dokonca strelou do hlavy.
Ľudia mám na vás otázku. Každý tu píše, že najlepšia smrť je sa zastreliť zbraňou. No kde tak zohnať zbraň? Keďže tu nie som stále budem rada ak mi napíšete správu. Ďakujem
Netreba nad vhodnou metódou samovraždy moc premýšľať, lebo tento rok pôjdeme všetcia :o) A teším sa na to... A dúfam, že aj vy keď ste na tejto stránke. Bude to krásne!!
Noo a skusili ste uz niekto elektriku ço takto vysoke napetie aj ked bude stacit aj 380v a fakt je to super mate to aj s masàzou ..a ked raz uz chytite tie kable asi ich uz nepustite ....
zastrelenie..vsetko ostatne je blbost,neviem si predstavit rezat si zily alebo podobne,na to by som asi v zivote nemal alebo potom pekne a slusne a hlavne bez bordelu odist zo sveta vypitim jedu
je pravda že som bral lahké drogy od marihuany po huby,ale som v takom stave že rozmýšlam sa predávkovať.Niekde som sa dočítal že je to príjemná smrť,ale to mi je jedno.V dnešnej dobe je lahké zohnať si aj granát napríklad,ale predávkovať sa... hm!
@lojla A co tak si dat extra silnu kavu, ma to kazdy doma. Kamarat si spravil tri silne salky, v kazdej po dve lizicky, a za 30 minut ho vliekli na pohotovost. Stravil tam tri dni no kavu si uz tak skoro nedal.
@samuel23 denne vypijem ja sama tak 4-5, niekedy 6 kav, hadzem si tam tri alebo styri lyzicky, niekedy ani nedavam po lyzickach, ale ju rovno sypem z paklu... je to blbost, raz som s tymto experimentovala a s kamaratom sme urobili taky kavovy koktejl, ze jeden by skapal - tak sme si urobili este k tomu dalsie dva - to bola jedna zo situacii, ked som cakala, ze umriem - a som tu, nic mi neni, rozchodila som to
podla mna je velmi dobre dat si na hlavu igelitovy sacok a zadusit sa. zadusenie by nemalo byt bolestive, lebo clovek postupne vydycha kislik. aby to slo lepsie, mozno by pomohlo oblepit sacok na krku lepiacou paskou.
Ja vyskúšam si sadnúť na hranu mrakodrapu jebnúť do seba fľašku ginu za všetky svoje peniaze a jebnem do seba lieky ešte to poistím výstrelom z pištole do hlavy alebo emboliov tj. pichnutie si vzduchu do periférnej žily
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
Ale inak jednoznačne skok z mrakodrapu, vždy som chcel vedieť aké to je dlho padať a by som aj šiel na nejaký z mojich naj mrakodrapov a by som si ich ešte pred tým pozrel.
Ináč smrť zastrelením nie je zlá...rýchla, bezbolestná...od smrti upálením a utopením by som zas ušetrila každého
ja pod vlak alebo búchačka (ale to je nespoľahlivé, keď sa zle trafím zostane zo mňa akurát tak kripel)
Tiež asi lieky,alebo zbraň
tunak obesit sa
obesenie je fajn iba ked sa zlomia vazy, inak sa pomaly zadusi a trepe na slucke...
Lieky...u liekov to je otazne, clovek si musi dobre nakombinovat lebo zvacsa si iba poskodi pecen a je to este horsie...
Vlak, pochybujem, ze ked sa vyruti z obluka motorova masina tak clovek neumrie strachom...
skok z vysky,...clovek umrie strachom ked pada dole a ani to nie je iste, niekedy sa deju zazraky...
To co zas ja vypisujem?
problém je že tie najlepšie sú vždy na predpis...
@Natuska6262 No nemam pravdu?
@Lojla paralen ta nezabije urcite
» litenky.ff.cuni.cz/img/i694.jpeg...
» litenky.ff.cuni.cz/img/i695.jpeg...
» www.litenky.cz/img/i844.jpeg...
koho zaujíma viac, odporúčam tieto skvelé knižky
a
Enjoy
alebo ten zoskok padakom. keby som si to cestouz rozmyslel, este je sanca.
ďakujem
Alebo by som skočila pod auto, niekde kde chodia rýchlo .. a kde chodia kamióny..