Zdravím, je tu niekto kto sa v tom vyznná a vysvetlí mi to? Ktorá je najlepšia kancelária? Ja si myslím že NIKÉ a asi sa tam registrujem. Nejaké rady? Vďaka
Tazko povedat podla kurzov, oni spolu aj komunikuju aby niekde nebol nejaky prehnany kurz. Ja uz som fortunu nakrmil tolko euracami, ze radsej na to nemyslim. Stale som vymyslal novu strategiu a stale ma okabatili
na to, aby si si z toho spravil zárobkovú činnosť, musíš byť fakt dobrý... odporúčala by som ti začať na fortune a zatiaľ tipovať len o pár centov, ak si začiatočník...
ked som mal tak 13-15r tak som sa zaujimal o sport aa podaval som, mal som vyhru dokopy asi tak 2000Sk tak som potom uz skoncil, ale v tej dobe to bol iny peniaz pre takeho krpca a to som vzdy len za 20sk podaval a vzdy len do 10zapasov, viac nie. idealne tak 5 zapasov.
musis sledovaťt vsetko... ake maju skore kde hraju, ci doma alebo vonku, ci sa niekto zranil alebo v akom je stave, toto vsetko ked odsledujes tak vyhra na 90% ista.
ja som začal podávať pred mesiacom na bet365 s 25€, teraz ich tam mám 400€... Všetko je to len o vkladoch. Názor @4 je totálna blbosť, ten určite nikdy nevyhral ani hovno. Ked budeš podávať za pár centov na vela zápasov vždy ti niečo ujde a nakoniec budeš v mínuse, Neboj sa podávať aj za 10€ ale 3 zápasy na začiatok. Ja teraz podávam už za 100€. Síce dosť riskujem, ale mne o peniaze nejde. Ja to robím pre potešenie.
Nike, Fortuna tie internetove to by som radsej neskusal nemas peniaze fyzicky v ruke a moze sa ti tam naburat hecker a mas po nich. Treba ist osobne podat. Ja tipujem iba za 0.50E.
@tunnel hej a platis manipulačný pri kazdej návsteve jak chuj v 21. storočí ....hentakým prístupom "moze sa ti tam naburat hacker" nechapem čo robíš na internete ,ved sa ti do pc moze naburat hacker....všetci nato cakaju,kedy sa naburaju ludom co maju 5e na ucte do sukromia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
musis sledovaťt vsetko... ake maju skore kde hraju, ci doma alebo vonku, ci sa niekto zranil alebo v akom je stave, toto vsetko ked odsledujes tak vyhra na 90% ista.