Dlho som nedrtil žiadnu fajn gamesu, trochu som z toho žánru vypadol, tak by som potreboval poradiť Bavili ma adventúry, akčné hry bez nejakej zbytočnej brutality, kde vynikol hlavne príbeh, najlepšie s krimi alebo detektívnou zápletkou. Roky som fand
vacsinu toho co som ti chcel poradit si uz napisal...no napr. Far Cry, ale ten ma moc nebavil a popularny Half-Life 2 , perfektna hra ale velmi obtiazna, moje pc ju ledva zvladalo na najvyssich detailoch tak tvoje ju utiahne hadam
half life, hociktoré, ale dvojka mám popeetchi atmosféru.
alebo z iného súdka: the elder scrolls 3 morrowind. totálna popeetchovka!! pod to sa ti podpisujem. zabil som pri tom neskutočne mnoho času totálna volnosť, môžeš byť zlodej, bojovník, pridať sa k nejakému rodovému domu, robiť hlavnú líniu(o čo tam vôbec nejde alebo sa len tak potulovať, plieniť hrobky, zachraňovať otrokov. proste volnosť na hovado
ak si nehral Fahrenheit, prišiel si o naj adventúru na svete síce to ovládanie je tak trošinku oničom, ale podľa mňa naj adventúra , a treba vedieť angličtinu, ale ak sa nemýlim mal by už byť aj český preklad... teda titulky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
alebo z iného súdka: the elder scrolls 3 morrowind. totálna popeetchovka!! pod to sa ti podpisujem. zabil som pri tom neskutočne mnoho času totálna volnosť, môžeš byť zlodej, bojovník, pridať sa k nejakému rodovému domu, robiť hlavnú líniu(o čo tam vôbec nejde alebo sa len tak potulovať, plieniť hrobky, zachraňovať otrokov. proste volnosť na hovado
» morrowind.bonusweb.cz/...
ale hlavne NEČÍTAJ NÁVOD!!!!!!! prídeš tým o kopu zážitkov. proste. nerob to a nehraj to s češtinou, zabugovaná jak sviňa.
alebo tes4 oblivion, ten som nejak nehral, nebavil ma tak ako morrowind a nemám naň ani komp.
Mne sa velmi pacil : Stll Life ( ale ma par dost narocnych puzzlov )
Bioshock ( ten je ale celkom narocny na grafiku )
Overclocked : History of Violence