k @7 , kolegovia obcas v praci robili krute vtipy,rozbit niekomu zozadu vajicko o hlavu,alebo mu ho opatrne vlozit do zadneho vrecka a pockat kym si sadne...
@fxx ja som ségre teraz ráno trepol vajco o hlavu lebo telefonovala a povedal som jej že má prasknutý display a keď si dala mobil od hlavy, tak vtedy .... sa "potešila"
ja nechápem, ako niekoho môžeš "nachytať", keď mu dáš surové vajce do topánky...chápem že niekoho nachytám s tým, že mu poviem, že má na hlave nejakého chrobáka a on sa začne oháňať a potom mu poviem že "bol to len prvoaprílový žart", ale zámerne vyviesť niečo niekomu, aby mal z toho škodu len preto že je prvý apríl, to sa mi zdá mierne odveci...to sa mám ako teraz báť vyliezť z izby, aby som náhodou nenašla niečo, čo by ma mohlo "nachytať" (napr. klasika, vedro s vodou na dverách)...omfg, ľudia, VYSTRELIŤ SI Z NIEKOHO alebo NACHYTAŤ NIEKOHO znamená, že ho presvedčíte o nejakej hlúposti a on tomu uverí, nie že mu vtipne vyvediete nejakú vylomeninu a potom že "haha, prvý apríl" (ach)
ja nemám nič proti žartom, ale NORMÁLNYM ŽARTOM. nie idiotským somarinám, ktorých autori si nevedia vymyslieť inteligentnejší spôsob zábavy.
keď vám dojde toaleťák tak z toho čo ostane (to hnedé ten valček) roztrhajte na malé kúsky a každý dôkladne namočte. Potom ich zlepte (normálne rukami) a vytvarujte do tvaru "hovna" D a položte kde vás napadne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a už mi lezie 1. apríl a jeho neustále omieľanie na nervy a to nie je ešte ani obed...
2. ak bola na wécku tma, tak budiš, možné to je
Dám uvariť a ja si svoje začnem olupovať...
zavolám niekoho, či aj on chce a poviem mu, nech si svoje ošúpe ... a ono nebude varené
-a viete čo predsa ako sa čistí búchaním o stôl, alebo šúlaním v dlaniach
ja nemám nič proti žartom, ale NORMÁLNYM ŽARTOM. nie idiotským somarinám, ktorých autori si nevedia vymyslieť inteligentnejší spôsob zábavy.
@marleymt klídek klídek.. taký sloh som už dlho nevidel
a vrchol vsetkeho su jebnute deti co dolezu do skoly v pyzamach