no ja to mám zapnuté, v podstate sa nič nestalo, len na žena-šeherezáda stále zháňa peniaze pre syna, na začiatku bola aj doma u toho chlapa-jeho starého otca, ale nechcel jej dať a potom na začiatku ukazovali tú firmu, kde pracuje a viac neviem, nevnímam to nejako
Keď som videla upútavky, tiež som si povedala klasická telenovela. Keďže som sa v ten večer nudila, keď to dávali, tak ma pritiahla tá pekná hudba a pozrela som si ju. Nie je to ako klasická telenovela z latinskej Ameriky, ktoré úplne neznášam. Skôr mi to príde ako taká romanticko rozprávková telenovela Pozrela som si aj druhý diel a zatiaľ sa mi páči, čo ma prekvapilo Uvidím neskôr, či budem sledovať ďalej alebo nie. Ale hudba je tam naozaj veľmi krásna, celý deň mi dnes hraje v hlave
tisic a jedna noc je sračka pre ludi ktorí už asi fakt nemaju čo robiť ... nechápem absolutne ako sa na take cosi moze niekto pozerat..to je hanba kinematografie tie nekonecne pribehy o lasky... fuj ... preč s tým alebo aspoňa TV DOMA aspn si zvýšia sledovanosť
@laraxtheking ... asi chcú viac zarobiť ..... dajú to na markízu .... ľudia si to obľúbia .... a potom to presunú na TV DOMA a kto nema TV DOMA a chce to pozerať tak si ju bohužiaľ bude musieť dať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov