Uvažovali ste už nadtým,že načo tu na SLovensku toľko študovať,keď vám vo zahraničí vám na ten titul aj tak neberú ohľad? <-To je pre tých,ktorí sú chcu robiť v zahraničí..ale na druhej strane,čo keď osud to zariadi tak,že budete musieť ostať na Sloven
@karolin007 myslím si, že to nie je také čiernobiele ako si myslíš, totiž uznávam, že humanitárne predmety sú ti na dve veci ale myslím, že to j všeobecne platné, a to i na Slovensku, no taká informatika, webdesign, programovanie ak sa raz naučíš na výške tak to uplatníš už kdekoľvek na svete za predpokladu, že vieš jazyk .
Máš titul? nemáš? no a? Čo vieš? Čo chceš? To je podstatné. Titul bez vedomosti je zdrap papiera . Vedomosti a schopnosti sú to čo má cenu bez ohľadu na titul.
meh...titul je ti všade na prd. Na slovensku záleží koho poznáš a vonká záleží čo vieš. Slovenské vysoké školstvo, v podobe v akej funguje dnes, je len uložisko desaťtisícok absolventov ktorým hospodárstvo nedokázalo vytvoriť pracovné miesta. Syndróm "ja nie som nezamestnaný, ja som študent".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov