titulky.com - nájdeš si príslušný film, stiahneš titulky, titulkový súbor vložíš do rovnakého priečinku, ako máš ten film, dáš obom rovnaký názov, a proste pustíš film ak si stiahneš titulky v zodpovedajúcej verzii, nemôžeš mať problém
Je taký problém pohľadať si takéto veci sám? Keď som to nevedela, hľadala som, stiahla som, nainštalovala.. keď to nešlo, tak som sa s tým piplala až kým to nešlo. NEVERÍM, že ak by venoval aspoň kúsok svojej snahy a napísal pár písmen do google-u, tak by ti to nevyhodilo xy odkazov a návodov...
Ako @5 , ja keď som si prvý raz stiahol titulky tak som im dal rovnaký názov ako filmu len s koncovkou *.srt, pustil som si film vo Windows media playeri a išlo to. Žiadne fórum nebolo treba, stačilo skúsiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
najdes titulky ktore si predtym stiahnes das ok hotovo
titulky.com - nájdeš si príslušný film, stiahneš titulky, titulkový súbor vložíš do rovnakého priečinku, ako máš ten film, dáš obom rovnaký názov, a proste pustíš film ak si stiahneš titulky v zodpovedajúcej verzii, nemôžeš mať problém
Aby som nebola úplne OT, tak @1
skopčiť názov a dať PLAY zaberie určite menej času, ako loadovať do prehrávača...