@klaudiqa9 mozno nie je hlupe, ale v tomto urcite, robil som to takto, ako si to popisala...ale je to nepohodlne zakazdym, ked meska, davat pauzu, a menit tam to omeskanie titulkov...nastavil som si tam aj klavesove skratky na to, ale nefungovali..
proste s gom playerom sa mi pozera pohodlnejsie, ale zase vlc ma vyhody v inych veciach
@piter09 ono zase, stiahnuť si až také titulky, aby ich bolo treba presúvať 10x za film.. =D. tiež šikovnosť ...ale hej, v tom môže byť lepši neprotestujem, ešte som ho nevidela
@uglylaw tak mne to ide úplne bez problémov, potom iba keď skúsiť aktualizovať, stiahnuť ešte raz, alebo, ak to využívaš často, a chceš vlc môžeš si stiahnuť subtitle workshop, tam priamo otvoríš titulky, a jednoducho ich vieš prečasovať natrvalo, alebo potom už len iný prehrávač ak
Hmmm... a ako to ti robíš? Normálne, zapneš si film, klasicky si pripojíš titulky a ktorú možnosť vyberieš lebo tam je niečo aj ako Speed of subtitles, skúšala som aj, nič sa nedeje.
@piter09 a co tak stiahnut si titulky priamo na konkretnu verziu filmu? ved rovnako, ako mas plno ripov, taktiez mas aj plno verzii tituliek, ktore casovo sedia na ten ktory film mne napriklad odkedy stahujem filmy, sa este ani raz nestalo, aby nesedeli titulky..
@uglylaw ja to robím to tak že mám film rovnako pomenovaný ako titulky /alebo naopak =D/ v jednej zložke, potom ti to VLC pusti už hneď s titulkami, vtedy mi to ide presúvať, inak to nerobím, lebo neviem =D
@uglylaw áno len zapnem film vo VLC playeri,stopnem ho vložím si titulky a pozerám no ja mám hore takú lištu a tam mám media,playback,audio,video,tools,view...atd tak by si mala mať v tom video subtitles track a už len vybrať titulky....napíš kľudne TS ak ti to treba podrobnejšie
proste na niektore verzie filmov nie su titulky a radsej budem 10 x za film prresuvat titulky a budem ich pozerat v normalnom 720p rozliseni, akoby som mal pozerat na stvorcekove postavy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
skus gom player, ten mam radsej, ma aj krajsie titulky a posuvaju sa jednoducho aj pocas pozerania s , a .
@piter09 vlc nie je hlúpe, to ľudia =D
proste s gom playerom sa mi pozera pohodlnejsie, ale zase vlc ma vyhody v inych veciach
Skúsila som to a nejde mi to. Asi som retardovaná alebo mi to nepôjde.
Vybrala som Advance of subtitles over video > 0,500s , nešlo a skúšala som hocijaké číslo nešlo ani tak.
Nechápem prečo tebe to ide a mne nie.
Skúšam stiahnuť ten workshop no uvidí sa ...
Stiahla som si ten workshop a teraz čo? Mám si meniť čas každej jednej vety v tom filme?
napr na Desyat negrityat som nenasiel nic poriadne, alebo ked som minule pozeral novu cast bbt, este neboli nacasovane titulky na hd verziu...
proste na niektore verzie filmov nie su titulky a radsej budem 10 x za film prresuvat titulky a budem ich pozerat v normalnom 720p rozliseni, akoby som mal pozerat na stvorcekove postavy