mam problem, stiahol som si z netu film aj titulky a ked som to vsetko spolu napalil na DVD a vlozil to do DVD prehravaca tak mi ukazalo ze ziadne titulky tam nie su.......pls poradte mi
takto poviem. Ten film bol dvd??? Alebo divix avi to je jedno ale ak to bol format divix tak tie tytulky ti musia sit ale si ich musis na dvd prehravaci zapnut. Aky dvd prehravac pouzivas? alebo myslis dvd prehravac domace kino? A taktiez mas tytluky rozne. ked taas cez torenty tak k tym filmom mas aj titulky ktore funguju pre ten film
To praveze newem aky typ to je. Ale ked som to mal v DVD prehravaci(domace kino) tak som sa snazil nastavit ale mi ukazalo ze ziadne titulky tam niesu. A tie filmy mam z torentu ale titulky stahujem zvlast.
ked to mas s torrentu tak ked vzdcky ides stahovat tu aplikaciu utorrentu tak pod tym mas aj prisluchajuce titulky urcite si si to vsimol. Bud pozornejsi pri tom. Ale preco nestahujes po slovensky tak to fakt neviem heh
Lebo som este nenasiel taku aplikaciu kde su ceske alebo slovenske titulky. Poznas nejaku slovensku alebo cesku stranku de sa daju stiahnut torrenty????..pls
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov