Ahojte, aké máte skúsenosti s tlačiarňami? Problém- cartridge. Mám HP J1050A a som už zúfalá, lebo nevytlačím ani 200 strán, no farby to zožerie ako za 1000... plníte cartridge? Ja mám aj náhradné farby, aby som stále nemusela kupovať nové a nové, no posl
@roxanie A používaš štandardné, či XXL náplne? Štandardné vydržia zväčša tých 150 až 200 A4 strán pri 20% pokrytí atramentom
Ku napĺňaniu :
Ono tie Cantridge aj obsahujú čip, ktorý kontroluje stav náplne ... Predtým, než naleješ do toho atrament, musíš ten čip nejako preprogramovať/vyresetovať.. Inač ti bude vypisovať, že náplň je prázdna.. p.s. nie, neviem ako sa to robí Dôrazne odporúčam však originál Cantridge.
My doma máme 2 tlačiarne jednu Epson atramentovú a jednu HP Laserovú a pri tej Epson sme mali taký istý problém že nám to akoby strašne žralo náplň ale zistili sme že tam ten čip je. a ako už bolo spomínané músí sa vyresetovať na to tam bolo malé tlačítko .. Ale inak aj tak neodporúčam atramentové tlačiarne pretože väčšinou pomaly tlačia a často treba meniť náplň ale zato kvalita tlače je na vysokej úrovni. Narozdiel od Laserových tlačiarní ktoré síce tlačia rýchlo an netreba skoro vôbec meniť náplň ale na druhej strane sú drahšie a oniečo horšie tlačia ale ak chceš tlačiť dokumenty tak je to v pohode. Takže ak do budúcna budeš kupovať novú tlačiareň tak odporúčam Laserovú oplatí sa do toho zainvestovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
Ku napĺňaniu :
Ono tie Cantridge aj obsahujú čip, ktorý kontroluje stav náplne ... Predtým, než naleješ do toho atrament, musíš ten čip nejako preprogramovať/vyresetovať.. Inač ti bude vypisovať, že náplň je prázdna.. p.s. nie, neviem ako sa to robí Dôrazne odporúčam však originál Cantridge.