tak odpovedat ti neviem, ja si davam asi len do BA, akurat o NR som pocula ze nic moc, co je na tom pravdy, to netusim, ale preco preboha do konca tyzdna??
najvacsie nároky su samozrejme v BA a v BB + české, v NR máš mladých vyučujúcich ale určite sa aj zapotíš, o PU som nejak moc (dobré veci) nepočula....zváž svoju úroveň v týchto jazykoch a vzdialenosť od daných miest, viem že ruština či už v BB, BA ale aj v NR nie je prechádzka ružovou záhradou tak isto ako ani nemčina....
@kielenkaantaja tak to mas dobrych rodicov moji na to uplne kaslu, aj ked sa ich pytam, nezaujimaju sa, zato vyber strednej umeleckej pre brata je udalost storocia teraz
@nepodstatne a na ake jazyky si davas? ci nie nahodou AJ-NJ, lebo tie by som chcela ja, len sa bojim, tu nemcinu neviem tak ako by asi bolo vhodne
@lenuli neviem , ja by som si nikdy nedaval Nj - Aj lebo tuto komb. ovlada každy , ale určite niečo menej časté napr. arabčina, škandinavske jazyky atd . aby ta to aj uzivilo
@filip969696 povodne som aj chcela anglinu plus nejaky skandinavsky napriklad ibaze tento rok otvaraju s anglinou iba chorvatstinu a prave tu tvoju spominanu arabstinu a k tym nejak neviem ci by som si nasla cestu, a nemcina je jediny jazyk co viem okrem angliny takze preto takto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@nepodstatne a na ake jazyky si davas? ci nie nahodou AJ-NJ, lebo tie by som chcela ja, len sa bojim, tu nemcinu neviem tak ako by asi bolo vhodne