Ahojte Blíži sa maturita a tak som si povedal, že by už mohol byť čas rozhodnúť sa o výške, aby som sa mohol začať tak trochu zameriavať na to, čo budem neskôr potrebovať. Problémom je, že ma bavia jazyky, ale na druhej strane aj biológia, chémia a ma
a no my ti asi moc neporadime, ale tak chod do toho čo ta baví viac..či sa chceš viac venovať tomu jazyku, alebo tráviť čas v laboratoriu a venovať sa viac farmaceutickým veciam..to su podla mna dost rozdielne školy a zamerania...tak ti želám aby si sa rozhodol správne
@vldmrt3 tak zalezi podla mna celkom aj, ze tlmocnictvo akych jazykov...napr. kombinacia NJ/AJ podla mna uz nie je bohvieco, nejaky menej casty jazyk by som uz skor brala no a k farmacii ti asi nic nepoviem...aaaalebo co tak ist studovat farmaciu do zahranicia??? jazyk by si vedel na asi podobnej urovni ako keby si vysiel z tlmocnictva
Skôr si polož otázku, či chceš vy-štu-do-vať farmáciu a potom pracovať v lekárni, celkovo v tomto odbore. Kdežto jazykmi nie si tak pevne viazaný. Teda osobne si myslím, na farmáciu musíš byť fest pevne presvdčený, že to chceš. A potom je už lepšie ísť skôr na farmáciu, jazyky môžeš študovať aj pomimo, formou kurzu alebo po farme.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
a no my ti asi moc neporadime, ale tak chod do toho čo ta baví viac..či sa chceš viac venovať tomu jazyku, alebo tráviť čas v laboratoriu a venovať sa viac farmaceutickým veciam..to su podla mna dost rozdielne školy a zamerania...tak ti želám aby si sa rozhodol správne
Nie, ale tiež mi to teraz napadlo