mate niekto skusenost s odborom tlmocnictvo na filozofickej fakule UK? alebo aj celkovo po slovensku resp. v brne.. chcela by som asi studovat anglictinu v kombinacii s nejakym menej tradicnym jazykom... skratka vsetko co o tom viete dankesn
A v žiadnom prípade nechoď na FHV UMB. Tlmočnícvo je v podstate skvelé a ak uvažuješ o nom tak jedine na FiF UK, nikde inde, kedže inde sú prednášajúci zle platení a keďže PaT je dobre platené, závidia a nechcú to uľahčiť nikomu. Ak ťa baví literatúra, morfológia, fonetika..tak tam kľudne choď.
aj ja si chcem dať prihlášku na tlmočníctvo na UK...problém je, že tento rok otvárajú v kombinácii s anglinou z tých netradičnejších jazykov iba arabčina a chorváčtinu....ostatné kombinácie sú také, že ten druhý jazyk musíš ovládať....trochu ma sklamali, lebo som chcela ísť na švédštinu
@anawy hej presne to som si vsimla, chorvactina nemusi byt uplne ze zla vzhladom na cestovny ruch je do urcitej miery vyuzitelna, arabcina je tiez celkom zaujima i ked tam uz je problem ze v pripade zamestnania sa niekde, stava sa ze arabi neradi jednaju zo zenami (ked uz sa na to pozeram tak do hlbky)
tiez by som rada nejaky skandinavsky resp severo-zapadny jazyk
ahojte chcela by som sa opytat z coho sa robia prijimacie testy na tlmocnictvo ..studujem na bilingvalnom gymnaziu ale chcem ist na medicinu takze som si dala seminarky z bioly a chemie ...mysltie ze si potom mozem dat aj prihlasku na nejake tlmocnictvo keby ma nahodou na medinu nezobrali ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
tiez by som rada nejaky skandinavsky resp severo-zapadny jazyk