Ahojte zlatíčka, nájde sa medzi Vami niekto kto študuje v Trenčíne ošetrovateľstvo v dennej forme, ale má individuálny študijný plán? Chcela by som sa opýtať ako často chodíte do školy, prípadne ako je to s praxou a cvičeniami.......
.....Písala som na študijné a viem že by som cvičení mala menej keďže som študovala na zdravotnej škole a že dochádzka závisí na jednotlivých profesoroch, ale aspoň približne. Ide o to že mám prácu na TPP, nepravidelné služby a neviem že čo by bolo lepšie, či individuálny alebo externé. Obe majú plusy aj mínusy. Predom ďakujem ak sa nájde niekto kto pomôže.
Neviem, či ti pomôžem, ale ja chodím na externé štúdium v Trnave... do školy chodím iba na prednášky (1. Rok 3 týždne za semester, v 2., 3. A 4. Ročníku po 2 týždne) a na skúšky. Najhoršia na tomto je asi prax, je jej strašne veľa a pokiaľ nerobis v nemocnici, je to neskutočne náročné ( ja so kvôli tomu prestupila z DSS do nemocice)
O tom dennom individuálnom som si nestudovala a ani nikoho nepoznám, kto tak chodí, ale ak chceš vedieť viac o tom externom tak pokojne napíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
O tom dennom individuálnom som si nestudovala a ani nikoho nepoznám, kto tak chodí, ale ak chceš vedieť viac o tom externom tak pokojne napíš