uzasne ja som citala knizku uz v jedenastich potom som mala nake paranoidne predstavy ze ma niekto sleduje tak mi ju rodicia zhabali sest stran pred koncom ale ja som ju nasla a docitala a film som videla az teraz bo to mi uz duplom nesceli dovolit ani teraz ale tak daju mi telku do izby a mysla si ze si to nekuknem ked bude prilezitost,teda.. ale Hannibal (nie film ale postava) bol urcite najlepsi 4ever!!!
Tyy jo jasnee ze vahas, videla som vsetky 4 casti s Hannibalom aked je prilezitost znovu a znovu si ich pozriem , aj nedavno som pozerala na markize slo ze zrodenie zla, dost dobree.
@14 no jo on bol nadmieru inteligentny a stale dodrziaval aj bonton , jednoducho gentleman.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Potom si ale pozri aj pokračovanie "Hannibal"..to je tiež zaujímavé psycho (som na to kukala jak bláázen
Mlčanie jahniat, Hannibal, Tichý plač a čo-ja-viem-čo-ešte... No díky, radšej si pospím :/
Najmä ma fascinovalo že aj keď bol vrah a kanibal a nebezpečný, tak to bol stále gentleman
@14 no jo on bol nadmieru inteligentny a stale dodrziaval aj bonton , jednoducho gentleman.