Cautee ludkovia, Neviem či sa nudím len ja alebo aj vy. Tak prichádzam s novou témou (fakt neviem či tu už nebola a aj tak mi to je jedno) trapasy v škole alebo v práci
Ja sa radšej svojimi nebudem priznávať tak ak vám to nerobí problém vyklopte
Este na strednej sme sfajceni ukradli pocitac, predali ho ciganovi za 20 eur a prepili to. Potom sme si povedali, ze sa musime ist vyspovedat a tak sme sli totalne najebani na omsu a spievali sme tam naco pojdem domov. Cela rodina pobozna ktoru pozna farar aj polka kostola. Trapas na desat rokov.
@ajsha Alkohol k tomu urcite nepomaha, aby svoju psychiku posunul tam, aby bol vyrovnany clovek ktory sa bude mat rad a bude spokojny. Z toho co citam usudzujem, ze spokojny asi nie je, aj ked ho nepoznam a urcite drogy ci uz aj lahke nie su dobra podpora.
@gnomeslayer Tak ked som šla čítať tak som pred sebou mala len nejaké drevené operadlo aby som si tam položila knihu a mikrofon. Ja som sa o to oprela s tým že ma to unesie no to všetko spadlo v priamom prenose pred všetkými na jednu mladu mamičku ktorá sedela s dietatom v ruke potom som to prečítala ako paprika a ani som nešla do sakristie
Ja som sa zasa pohádal s farárom (bol som triezvy) ohľadom církvy. Farár hovoril čosi o tom, že tu nechce islamistov a že majú v koráne pravidlo, ktoré im hovorí aby nenávideli kresťanov, a ja som sa zas oháňal križiackymi výpravami, upaľovaním čarodejníc a všelijakými zverstvami, ktoré pácha církev. Bola to dosť jednosmerná hádka v môj prospech, on len stále opakoval ako práve že boh ľúbi všetkých, atď.... klasické žvásty. No ale odvtedy ma nepustil do kostola a nezobral ma na birmovku, takže Well done
Mne sa každý deň v práci stane trapas už som si na to zvykla. Keď sa chceme dostať z nášho kanclu preč, tak musíme prejsť cez open space, kde sedia právnici. Akurát som mala obuté lodičky v ktorých mám takú gélovú vlozku, na ktorej bolo niečo ako kožušinka, ale vydralo sa a pri chodzi sa mi silonky o ňu začali otierat a vydávať vrzgavy zvuk. No tak ideme okolo právnikov,všade hrobove ticho vchadzam do dverí a vravím kolegyni 'vrzga mi vložka" (zavriem za nami dvere takže ma uz nepočujú a pokračujem) "v topánke". Určite má počuli ale nikto mi nič nevravel. Len kolegyňa mi povedala že som pekne blba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@gnomeslayer tipujes spatne
Keby si vedel čo sa stalo v kostole mne....ale myslím že ľudia s farárom to zobrali viac ako športovo..