To uz fakt v zivote nemozete verit nikomu inemu ako sebe??
Tak toto ma vážne nasralo...po rozchode s mojim priateľom sa mi všetci začali obracať chrbtom a rozprávajú mi,že by som sa k nemu mala vrátiť,že rozchod zle znáša.Ako osobne si myslím,že keď sa dvaja ľudia rozídu majú na tom podiel obaja a nie je to chyba
Ach jaj. neviem co sa tvoji kamarati staraju do toho co si spravila. je to tvoje rozhodnutie a pachat sa do riti koli tomu? Posli ich do pice. jebal by som na nic. ked si sa rozisla tak si sa pre daco rozisal. pravdepdobne ho nelubis. A ak sa raz ludia rozidu tak sa zasa davat do kopy .... no o tom potom.
A ano ano never nikomu ver len sebe. Tak ta aspon nikto nesklame. Ale ciastocnu doveru by si mohla mat aj v ludoch ale nie v takych akych mas okolo seba
Pravdu povediac ja už včera vybuchla aj na naj kamaráta nech sa nestará,že ju mám rada ale to bol môj vzťah a keď jej tie dôvody ktoré som jej na rozchod uviedla nestačili tak ma smolu.Ale ona sama dobre vie,že keby sa dostane do mojej situácie spraví to isté.A tak som si od mnohých vyslúžila nálepku namyslená.Aj baba na ktorú som sa mohla cely život spoľahnúť mi nepovie do očí ale za chrbtom ,že si myslí ,že ak by som nebola sebecká tak by bolo všetko fajn a že som sa zmenila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Proste im daj najavo že ťa nezaújima ich názor a oni si to rozmyslia.
A ano ano never nikomu ver len sebe. Tak ta aspon nikto nesklame. Ale ciastocnu doveru by si mohla mat aj v ludoch ale nie v takych akych mas okolo seba
podla mna ta partia ta nema z coho obvinovat,pretoze si nechodila s tym chalanom koli parte,ale koli laske snad.