@10 ale no, toto fórum musíš brať s nadhľadom, tu vždy každého takto "privítajú" to je v pohode, nie si žiadna výnimka vlastne by si mal byť rád, teraz si oficiálne "náš"
nie je to ťažké. stačí pár dní sledovať, čo sa tu deje a hneď pochopíš, že témy o birdze a jeho všetkých možných funkciách sa tu dookola omieľajú a priebežne redukujú. ehm a radikálnejšie, iba keď sa do toho pustím ja
a ak nie si náboženský fanatik, sektár, alebo prívrženec rôznych "hnutí", nebudeš mať problém
@17 tsss... no vieš čo, lola... teraz som sa normálne že urazila veď ja sa snažím byť v 80% prípadov milá a nápomocná ale blbý deň je proste blbý deň, vtedy to inak nejde
@24@tomas - ty tu stale splietas nieco o odporucanom veku, lenze pri registracii je doslovne napisane, ze prosime starsich ludi, aby sa neregistrovali...
Ked tam je napisane ze "prosime starsich ludi aby sa NEREGISTROVALI" a ze "odporucany vek je taky a taky", tak to znamena jedine:
V CASE REGISTRACIE MA MAT UZIVATEL TAKY A TAKY ODPORUCANY VEK!
Nikde nie je povedane, ani v pravidlach, ze sa "konto zrusi ak uzivatel dosiahne nejaky vek" - TOTO NIKDE NIE JE NAPISANE! Konto sa same od seba nezrusi kvoli veku. Ak bude chciet niekto pouzivat BIRDZ do smrti, tak bude moct, bez ohladu na vek.
Je tam napisane:
ze odporucany vek v case registracie je taky a taky a ze prosime, starsich ludi aby sa neregistrovali.
ano @katka25 to presne pochopila. Odporucany vek v case registracie ma byt taky a taky, prosba aby sa neregistrovali starsi ludia je tam tiez. To snad kazdy chape. NIKDE SA NEPISE, ZE KONTO SMIES POUZIVAT V NEJAKOM VEKU, ALEBO ZE SA KONTO ZRUSI V NEJAKOM VEKU! To nikde nie je napisane!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
prepáíč micka, som tu nový,,,
ty, ked niekde prídeš do nového prostredia tak nie si posratá?
takže klídek
ale aj tak o 4 roky ta to tu uz nebude bavit, to ti mozem garantovat
Ešte niečo?
a ak nie si náboženský fanatik, sektár, alebo prívrženec rôznych "hnutí", nebudeš mať problém
lola, všetko záleží od momentálnej nálady
nj, to nik necita..
dobre, idem sa liecit, ahojte
no ale ja som z obyčajného kokosu,,teda z kokosovej palmy /Cocos nucifera/.
takže nemôžem byť iný ako obyčajný
dovolil som si dať aj odborný názvo bydliska,,,milujem odborné názvy
ospravedlňujem sa ti
Ja viem co je v registracii napisane.
Ked tam je napisane ze "prosime starsich ludi aby sa NEREGISTROVALI" a ze "odporucany vek je taky a taky", tak to znamena jedine:
V CASE REGISTRACIE MA MAT UZIVATEL TAKY A TAKY ODPORUCANY VEK!
Nikde nie je povedane, ani v pravidlach, ze sa "konto zrusi ak uzivatel dosiahne nejaky vek" - TOTO NIKDE NIE JE NAPISANE! Konto sa same od seba nezrusi kvoli veku. Ak bude chciet niekto pouzivat BIRDZ do smrti, tak bude moct, bez ohladu na vek.
Je tam napisane:
ze odporucany vek v case registracie je taky a taky a ze prosime, starsich ludi aby sa neregistrovali.
TO JE VSETKO. Ja NECHAPEM, kde vidite problem????
Hovori sa iba o "case registracie".