To už všetci normal chlapci vyhynuli alebo su zadaní?
Som normálne obyčajné 18-ročné dievča. Chodím do školy ako všetci, učím sa fajn, čo sa výzoru týka, myslím si, že som taký priemer ako vačšina dievčat a moje okolie tvrdí, že som dosť vtipná. Rada sa zabávam, ale viem kde sú hranice. Tak potom prečo nemám
Všetko má svoje odvodnenie. Možno sa len vyhýbaš príležitostiam alebo ich vyhľadávaš na nesprávnych miestach. A možno je chyba v tých normách. Kto vie...
a podla mna to neni o tom ci vyhynuli alebo su zadani..len treba najst toho spravneho...co mne sa este nepodarilo ale tak ja len vravim co si myslim ..alebo len ostava cakat? ..
@1@Ribo nie, pravdepodobnost mensia nie je. Len sa viac uplatnuje Murphiho sekcia zakonov
@Nanny111 ale v jednom mal mlady muz, na ktoreho som reagovala vyssie, pravdu. Nehladaj - nepomozes si. Proste zi svoj zivot a ber, co dava, az ked uvidi, ze si vdacna za vsetky jeho dary, prinesie Ti tie najvacsie! Zapamatas si to, osemnast-rocne obycajne dievca?
mne sa osobne paci mensina dievcat ktore ma ohuria takze umna je to tazke lebo vo vecine vidim nieco co mi povie preco to nieje ta normalna a ta mensia ktoru posuniem onieco blizsie zisti ze zato stojim... lenze tu mensinu je tazko najist ....ale zas musi aj preskocit iskra alebo nieco v tele ti povedat ze je to on aj ked nieco podobne mi prednedavnom telo povedalo..... ale nebudem sa rozpisovat nakolko to nikoho nezaujma
@Nanny111 mozno sa nejak nesnazis alebo sa pohybujes v nespravnej komunite alebo na nespravnom mieste. Definovat normalneho je dnes ako som zistil nemozne, lebo pre niekoho je normalny uz aj fetak, pre niekoho je pod uroven chodit s normalnym ako som uz tu cital, pre niekoho je normalne nieco co je pre mna nenormalne a tak,cize velmi tazko sa ti da odpovedat na tvoj problem. Ked najmenej cakas tak pride. Bud trpezliva.
Čakal by som, že tu nájdem nejaké múdre komentáre chalanov, ktorí si o sebe myslia, že sú normálni, a pokúsia sa zaujať... Ale predsa len, čo je to normálny? Pre niekoho to znamená jedno, pre iného zas druhé... Možno kebyže rozvinieš, čo očakávaš od chalana (nie tú normálnosť, niečo konkrétne), tak sa buď ukáže, že si náročná na charakter chalana, alebo považuješ za normálnosť niečo také, čo sa dnes uŽ proste nevyskytuje.
Ale tým som nechcel povedať, že chyba je silou-mocou v tebe... Ale týmto fórom si ma k niečomu inšpirovala, založím podobné
normálny určité existujú, len treba hľadať a na správnych miestach , alebo aj dobrá rada je nechať nech si ten normálny nájde teba a zbytočne sa netrápiť preto že si sama , láska ťa zastihne vtedy keď to budeš najmenej očakávať
Nevymreli... lenže baby okolo nich chodia, prehliadajú ich a tak dlho preberajú a hľadajú, až vždy nájdu nejaké čalado a potom sú s ním nešťastné. Lenže o tom to je. Baby potrebujú byť nešťastné a riešiť to... s normálnym, dobrým chalanom je proste nuda.
Kašli na to a užívaj si život Čakaním na tvojho princa sa dočkáš akurát toho, že skončíš ako stará dievka... Ži naplno a uvidíš, že v pravú chvíľu ten princ príde a ty nebudeš ľutovať ani sekundu svojho života, čo si prežila bez neho, lebo si ho žila naplno
no s tym NORMALNY som sa nevyjadrila presne...mate pravdu...pre kazdeho je normalne nieco ine...pre mna su to vlastne vsetci co si nekazia zivot drogami a fetom
to je taka otazka sem tam si aj ja myslim ze vsetky normalne baby su uz zadane resp nedostupne alebo vyhynuli alebo co..
ja by som to zhrnul ze len mame vsetci smolu ale urcite sa aj pre teba najde ten spravny chalan proste treba natrafit na tu spriaznenu dusu a vsetko bude fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
To mas ako s myslienkamy, cim viacna nieco myslis a chces si nato spomenut, tym mensia pravdepodobnost, ze si naozaj spomenies
A definícia ,,normálny" neexistuje.
Nechcel by som byť s tebou zadaná a toto si prečítať
ale mozem ti poslat na vianoce pohladnicu na povzbudenie, ak ti to pomoze
a aj tak som furt nenormálny! normálny človek je tak strašne nechutne relatívny pojem že až z toho v Afghanistáne mier vzniká...
@Nanny111 ale v jednom mal mlady muz, na ktoreho som reagovala vyssie, pravdu. Nehladaj - nepomozes si. Proste zi svoj zivot a ber, co dava, az ked uvidi, ze si vdacna za vsetky jeho dary, prinesie Ti tie najvacsie! Zapamatas si to, osemnast-rocne obycajne dievca?
Neporozumel si. Nevadí.
@Adaadisallaares lepsie by som to ani ja nepovedal ako ona.
@31 nechapem co je natom zle?
@28 dufam ze nemyslis ze chodit s normalnym je pod uroven?
@26 ja som nevyhynul zadani niesom tiez a gay uz vonkoncom....
@13 ked nechce tak nezakopne
@11 asi si myslel nenormalne normalni
mne sa osobne paci mensina dievcat ktore ma ohuria takze umna je to tazke lebo vo vecine vidim nieco co mi povie preco to nieje ta normalna a ta mensia ktoru posuniem onieco blizsie zisti ze zato stojim... lenze tu mensinu je tazko najist ....ale zas musi aj preskocit iskra alebo nieco v tele ti povedat ze je to on aj ked nieco podobne mi prednedavnom telo povedalo..... ale nebudem sa rozpisovat nakolko to nikoho nezaujma
@estrella
cim viac vas to bude trapit a budete to rozoberat, tym viac vas to bude ubijat a necha to na vas stopy, ktore si vy mozno nevsimnete ale okolie ano..
ste mlade nemate 30 ani 40, ze by ste uz boli neviem co.. tak si zite zivot, smejte sa a uzivajte si volnost..
on ten chalan raz pride a zmeni vas zivot..
zivot bez partnera nie je zly, len sa netreba trapit a zapodievat tym co nie je, ale zamerat sa a zit tym co je..
Ale tým som nechcel povedať, že chyba je silou-mocou v tebe... Ale týmto fórom si ma k niečomu inšpirovala, založím podobné
@Nicmanenapada hlavne tvoj koment je najmudrejsi...
chalani sú normálnych je dosť ... len nie vždy stačí čakať.
Aj ja som normálny.. aj VŠ mám.. dokonca aj športovec ešte aj nezadaný...
ja by som to zhrnul ze len mame vsetci smolu ale urcite sa aj pre teba najde ten spravny chalan proste treba natrafit na tu spriaznenu dusu a vsetko bude fajn