jasné že musí byť otočený tak ako je na druhom obrazku! vraždil by som ludí ktorý ho otočia opačne potom sa to cele rorkruti a odvíja samo a ani sa nedá poriadne odtrhnuť...
1. vždy som to otáčala jak prišlo, ale potom oco na mňa (aj na zvyšok rodiny) kričal, že to dávame zle (dávali sme to tak, ako v prvom prípade ) a ja som to začala dávať správne a teraz keď to aj vidím tak, ako v prvom prípade, tak to pretáčam
na priváte podla toho, kto ho tam dáva.. tri to dáme ako na obrázku 2, ale jedna to dáva ako na obrázku 1.. ale neprekáža nám to ani tak, ani tak, zmierime sa s tým
k záchodovej doske sa neviem vyjadriť, nakolko muž je u nas len ocino, a dosku máme zakaždým dolu, proste nemáme wecko otvorené, takže každý si to musí nadvihnuť a aj zaklopiť
To, ako je otočený hajzlák, mi je srdečne ale srdečne jedno, hlavne nech tam nejaký je
Doska mi tiež nevadí, vrámci srandy si možno rypnem, ale nemyslím to vážne, ale dokonca keď som prespávala v čisto mužskom dome (traja chlapi), tak som tú dosku zdvíhala naspäť hore, lebo som sa hanbila ju nechať dole
mne tá misa vôbec nevadí keď k nám na bunku chodia spolužiaci, stane sa, že keď idem po nich, tak misa je hore a zatiaľ mi ruky z toho, že som ju sklopila, neodpadli
toaletný musí byť vždy zásadne tak, ako je na prvom obrázku, proste vždy... a aj keď doma máme ten stojan, na ktorom je napichnutý, tak aj tak je tam tak, ako na prvom obrázku, len "ležmo"
a doska mi je absolútne ukradnutá, akurát nechápem, ako to môže niekomu vadiť
Je mi to akosi jedno. Síce sa mi o niečo lepšie odtáča, keď je tak, ako na 2.obrázku, ale hlavne, aby tam nejaký toaletný papier bol. A u priateľa musím občas dosku sklopiť, ale ruky mi z toho ešte neodpadli.
k doske-ja by som bola hrozne rada keby moji bratia aspon raz zdvihli dosku ked idu na hajzel..vzdy je doska ostata,ja si ju musim utierat toaletakom,a beda mi ak na to zabudnem alebo prehliadnem tu ostatu misu
1. Nie, nepotrpím si na to pretože mi máme toaletný papier len tak položený. Ale pokiaľ by sme ho mali tak ako je na obrázku, v tom držiaku (alebo ako to nazvať), tak je asi samozrejmé že by som chcela aby bol tak, aby sa lepšie trhal.
2. Nie, neprekáža mi to a nevadí, ak je doska hore. ...len to chladí ...ale úplne to chápem, pokiaľ je to mužom lepšie.
Som chápavý človek, aj keď som puntičkár a chcela by som všetko tip-top
@hoperpohroma ja som to nikdy nechapala s tou zachodovou misou ze co sa riesi, lebo mne na tom nic nevadi a az tearz vdaka tebe som pochopila to vecne, ze preco misa hore dole...
a suhlasim s tebou, on to musi zase zdvihat...
A papier? No uz je mi to asi jedno, hlavne nech je ( obcas sa stane ze v skole nie je no vacsi pruser, ked nie je ako to ako je otoceny) ale priznam sa, kedysi som to musela mat ako na prvom obrazku a teraz skor ako nadruhom. Este spomen to ako si ludia krcia papier, alebo ci si ho skladaju pred tym ako sa utru na to je aj nejaka psychologicka studia, ze to nieco znamena ale neviem co, zabudla som
pokial vidim dvihnutu dosku prechadzam do zvlastneho stavu uplneho amoku ja nechapem preco ma to tak vytaca ale ked to vidim tak som nasrata este niekolko hodin
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
nesklopena zachodova doska mi az tak nevadi
tak a to by bolo asi vsetko
To uz aj vaginalny orgazmus radsej rozoberat
a nesklopená doska mi vôbec neprekáža.
-Neviem, nikdy som si nevšimla ako ho máme otočený my,ale určite preto teraz nezájdem na wc to pozrieť -.-
-a nie nevadí mi,že nie je sklopená záchodová doska, aj keď naša je sklopená vždy
.
2. a tá doska mi nejako nevadí
na priváte podla toho, kto ho tam dáva.. tri to dáme ako na obrázku 2, ale jedna to dáva ako na obrázku 1.. ale neprekáža nám to ani tak, ani tak, zmierime sa s tým
k záchodovej doske sa neviem vyjadriť, nakolko muž je u nas len ocino, a dosku máme zakaždým dolu, proste nemáme wecko otvorené, takže každý si to musí nadvihnuť a aj zaklopiť
Doska mi tiež nevadí, vrámci srandy si možno rypnem, ale nemyslím to vážne, ale dokonca keď som prespávala v čisto mužskom dome (traja chlapi), tak som tú dosku zdvíhala naspäť hore, lebo som sa hanbila ju nechať dole
1. Ako pride, clovek je tvor adaptabilny
2. S tym som este problem nemal, kazdy si zdvyhne/da dole... Ako vyhovuje... Casto je pohodlnejsie si sadnut
Amen..
A po 2. mocim posediacky takze problem s doskou odpada. A aj keby stim postojacky, tak tu dosku sklopim
a doska mi je absolútne ukradnutá, akurát nechápem, ako to môže niekomu vadiť
veď tí boháči, čo si tam montujú
k doske-ja by som bola hrozne rada keby moji bratia aspon raz zdvihli dosku ked idu na hajzel..vzdy je doska ostata,ja si ju musim utierat toaletakom,a beda mi ak na to zabudnem alebo prehliadnem tu ostatu misu
2. Nie, neprekáža mi to a nevadí, ak je doska hore. ...len to chladí ...ale úplne to chápem, pokiaľ je to mužom lepšie.
Som chápavý človek, aj keď som puntičkár a chcela by som všetko tip-top
keď je viac žien v domácnosti, tak by mal chlap sklopiť misu, ak viac mužov, tak logicky by žena mala zdvihnúť za sebou?
a suhlasim s tebou, on to musi zase zdvihat...
A papier? No uz je mi to asi jedno, hlavne nech je ( obcas sa stane ze v skole nie je no vacsi pruser, ked nie je ako to ako je otoceny) ale priznam sa, kedysi som to musela mat ako na prvom obrazku a teraz skor ako nadruhom. Este spomen to ako si ludia krcia papier, alebo ci si ho skladaju pred tym ako sa utru na to je aj nejaka psychologicka studia, ze to nieco znamena ale neviem co, zabudla som
a to myslim ze VELMI nasrata
a misu nemáne my sereme do jamy ...
problems solved