Ahojte .... Pýtam sa hlavne tých, ktorí bývajú v BA. Poznáte tento klub? Dnes som v jednej knihe natrafila na tento názov - je to vlastne nezisková organizácia a vyzerá to byť zaujímavé, a preto uvažujem, že by som to išla skontrolovať Ak máte nejaké sk
@koprdil No mňa osobne to dosť zaujalo teda Pozerala som aj ich webstránku,len som celkom nepochopila celý ten systém... Najprv som tam ako hosť,resp. divák a postupom času sa môžem zapájať viac a viac? Myslím teda tie prejavy a podobne
@ivka666 určite odporúčam tam ísť v BA som síce pozrieť nebola, ale mám tam známeho, ktorý tam chodí...
ja sa chodím pozerať v BRNE na Toastmastrov, som len ako divák, časom možno budem člen, ale to si ešte počkám, nejako sa mi nechce pred toľkými ľudmi kecať
ale hej, ako už niekto spomínal, aj ty nečlen, máš možnosť improvizovať alebo si vyskúšať reč pripravenú na nečisto( bez toho aby si bola členom)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Bol som tam pozrieť dva krát (asi pred rokom), z toho raz som mal aj menšiu rolu...
Páčilo sa mi, ľudia tam boli milí
Ak sa ti to zapáči, tak ti tam niekto rád pomôže a vysvetlí celý ten systém fungovania...
ja sa chodím pozerať v BRNE na Toastmastrov, som len ako divák, časom možno budem člen, ale to si ešte počkám, nejako sa mi nechce pred toľkými ľudmi kecať
ale hej, ako už niekto spomínal, aj ty nečlen, máš možnosť improvizovať alebo si vyskúšať reč pripravenú na nečisto( bez toho aby si bola členom)